Zo zorg je ervoor dat je je goed voelt in jouw kleding!

Zo zorg je ervoor dat je je goed voelt in jouw kleding!

Iedere vrouw heeft een aantal items in de kast hangen die favoriet zijn. Maar wat maakt deze kledingstukken dan zo bijzonder? En waarom zorgen die stukken ervoor dat jij je fijner voelt? Dat gevoel dat je je fijn voelt in je kleding is erg belangrijk en we moeten ernaar streven dat we dat altijd voelen. In deze blog gaan we hier dieper op in.

Zorg voor kleding die goed past

Om je fijn te voelen in een kledingstuk is het belangrijk dat deze goed past. Een goede pasvorm is vaak erg flatterend. Je ziet er beter uit en dat zul je ook uitstralen. Let er bijvoorbeeld op dat de zoom van een jurk op of net onder je taille valt. Het verschilt wel erg per persoon. Vind jij het bijvoorbeeld fijn als een jeans net wat hoger zit, ga daar dan zeker voor! Zorg dat je borsten genoeg ruimte hebben. Een te kleine top zit niet fijn, maar kan er ook raar uitzien. Probeer eens verschillende maten om er achter te komen wat het fijnst zit.

Een goede jas

Een goede jas is erg belangrijk. Vooral in ons onvoorspelbare Nederland. Afhankelijk van het seizoen moet een jas juist warm zijn of luchtig. Er is niets zo vervelend als aankomen op een afspraak en last hebben van overmatig zweet door een niet ademende jas. Naast functioneel moet een jas ook stijlvol zijn en bij je outfit passen. Als je eenmaal de juiste jas gevonden hebt, kan deze vaak jaren mee gaan. Zorg dus voor een enigszins neutrale jas die goed te combineren is met meerdere outfits.

Draag alleen waar jij je goed in voelt

Als je je goed voelt, straal je dit ook uit. Draag dus geen kleding waar je je niet comfortabel in voelt. Te strakke kleding kan benauwend voelen. Te grote kleding kan ervoor zorgen dat je voller lijkt dan je bent. Een goede pasvorm is dus erg belangrijk. Kleding is wel iets heel persoonlijks. Waar de ene persoon het fijn vindt om aansluitende kleding te dragen, kan de ander het juist fijn vinden om oversized kleding te dragen. Iedereen heeft zo een eigen stijl. Het allerbelangrijkste is dat jij je zelfverzekerd en krachtig voelt in jouw kleding! Neem voor de mooiste dameskleding eens een kijkje op nummerzestien.eu! Op deze webshop vindt je een ruim assortiment dameskleding van verschillende merken. Zo zitten er voor iedereen geschikte items bij