Wat is CafeRacer online shop?

Wat is CafeRacer online shop?

Als je een beetje een liefhebber bent van de bmx en brom sport, ben je hoogstwaarschijnlijk al bekend met de CafeRacer online shop. Mensen die wat minder van de sporten afweten, hoeven zich geen zorgen te maken; het wordt gewoon nog even kort uitgelegd. De CafeRacer online shop is een online winkel die zich specialiseert in de verkoop van allerlei producten die te maken hebben met bmx’en en brommers. Denk hierbij aan onderdelen voor de bike, maar ook aan beschermende kleding voor de persoon die op de bike moet rijden. Het is essentieel om tijdens het rijden een helm op de hebben en beschermende kleding aan te hebben.

 

Kopen van onderdelen voor de BMW K100 bike

Je kan via de website van CafeRacer terecht voor de aankoop van allerlei onderdelen voor je bike. Wanneer je een BMW K100 bike hebt, ben je bij CafeRacer al helemaal aan het goede adres! Zo zijn er speciale kroonplaten, configuratoren en beschermplaten die specifiek voor de BMW K100 bike bedoeld zijn. Zo weet je zeker dat jouw bike met de juiste materialen uitgerust is. Lijkt het je leuk om je kleding een beetje te laten matchen met je bike? Schaf dan een leuke set kniebeschermers voor de BMW K100 bike aan!

 

Ander assortiment van CafeRacer

Naast onderdelen voor de BMW K100 bike verkoopt CafeRacer ook dB-Killers type 2. Dit onderdeel wordt in de uitlaat van de bike geplaatst en zorgt ervoor dat het geluid van de uitlaat iets gedempt wordt. Een brommer kan enorm veel lawaai maken en met een killer wordt dit wat vermindert. Een BMW R100 motorcycle kopen? Ook dat kan bij CafeRacer! Naast onderdelen van de bikes kan je namelijk ook een aantal mooie exemplaren aan motoren, brommers en bmx’en zelf kopen. Het voordeel van een aankoop via CafeRacer is dat je meteen toegang hebt tot de juiste onderdelen voor je bike. Als je de BMW R100 motorcycle koopt, betaal je geen verzendkosten en heb je hem ook nog eens de volgende dag al in huis. Daarnaast heb je ook nog eens twee jaar garantie op de BMW.