Op zoek naar een relatietherapeut in Den Haag?

Op zoek naar een relatietherapeut in Den Haag?

Loopt het niet zo lekker in je relatie? Merk je dat jullie elkaar al een poosje ontwijken? Dat ieder meningsverschil altijd weer uitdraait op een flinke ruzie, waarbij iedere keer weer dezelfde verwijten naar voren komen? Er zijn veel redenen waarom het soms even stroef loopt in een relatie. Dit kan te maken hebben met veranderingen binnen het gezin, omdat bijvoorbeeld een kind opstandig is, ook kan dit te maken hebben met werk gerelateerde stress. Wat de reden ook is voor je relatieproblemen, ga ervoor om het op te lossen! Te snel opgeven is zonde, hier krijgen veel mensen achteraf spijt van. Een relatietherapeut kan hierbij professioneel advies geven, waar je waarschijnlijk veel baat bij zult hebben. Kies jij ook voor een relatietherapeut?

Den Haag

Relatietherapie Den Haag? Ook in de prachtige stad Den Haag kun je gebruik maken van de diensten van een relatietherapeut. Deze therapeut zal jullie vragen stellen over jullie relatie en waar de problemen precies uit bestaan. Juist door het stellen van gerichte vragen, kan de therapeut erachter komen wat nu precies de oorzaak is van jullie problemen. Tijdens deze sessies zorgt de therapeut ervoor dat jullie elkaar uit laten praten, wat ervoor zorgt dat je wel ‘moet’ luisteren naar je partner. Juist door goed te luisteren, kom je er achter wat je partner nu echt denkt en wat de reden is voor haar/zijn gedrag. Andersom geldt dit natuurlijk ook. De therapeut geeft in deze gesprekken aan wat de oplossing is voor jullie probleem. Vervolgens gaan jullie zelfstandig aan de slag met deze oplossing, waarna er een terugkoppeling plaats zal vinden. Als deze oplossing werkt, betekent dit dat jullie de relatieproblemen hebben overwonnen en weer zelfstandig verder kunnen. Fijn toch?

Onpartijdige relatietherapeut

Een relatietherapeut heeft als doel om jullie relatieproblemen op te lossen. Deze therapeut is niet partijdig, wat een groot voordeel is tijdens de gesprekken. Ook kan deze persoon tussen beiden komen, als iemand bijvoorbeeld te dominant is tijdens een sessie. Dit is iets wat thuis niet zou gebeuren, omdat dan toch vaak één partij erg dominant aanwezig is en de andere partij er niet tussenkomt. Een relatietherapeut is professioneel opgeleid om relatieproblemen op te lossen. Hij/zij weet dan ook precies welke vragen er gesteld moeten worden, om uiteindelijk aan de hand van de antwoorden, de oplossing aan te dragen. Kies jij ook professionele hulp voor je relatieproblemen?