Luiers verschonen, hoe maak je dat leuk?

Luiers verschonen, hoe maak je dat leuk?

Het is voor veel ouders het meest vervelende klusje wat ze maar kunnen bedenken; luiers verschonen. Werkelijk alles wat mis kan gaan, lijkt soms ook wel mis te gaan; je baby ligt niet stil, alles wordt vies en bovendien komt het waarschijnlijk ook nog weleens voor, dat de luiers op zijn. Luiers verschonen, lijkt dan ook een klusje waar niemand op zit te wachten. Maar kan dat ook anders? Jazeker, wij hebben tips voor je, waarmee luiers verschonen hartstikke leuk kan zijn!

Maak het leuk voor je baby

Ook voor je baby is het een lastig momentje; hij moet stil blijven liggen en kan even niet spelen. Door een leuk speeltje neer te leggen op de verschoonplek, zul je merken dat je baby veel rustiger is. En als het stil ligt, wordt het voor jou veel gemakkelijker om een luier te verschonen. Hiermee is de kans dat alles vies wordt, ook nog eens een stuk kleiner. Door te kiezen voor een speeltje dat nergens anders in huis te vinden is, wordt dit moment een feestje voor je baby. En voor jou dus ook!

Luiers verschonen wordt een feestje

De plek waar je luiers verschoont, kun je natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk maken voor je baby. Bijvoorbeeld door er leuke posters op te hangen, of er een televisie neer te zetten waar tekenfilms op te zien zijn. Ook kun je op deze plek zorgen voor muziek, waarbij je samen liedjes gaat zingen met je baby. Hiermee wordt luiers verschonen een feestje en maken jullie er samen iets leuks van. Als je baby ontspannen is, zal het luiers verschonen een stuk makkelijker gaan en heb jij er ook meer plezier in!

Altijd luiers in huis

Zijn bij jou regelmatig de luiers op? Juist net als je er helemaal klaar voor bent om je baby te gaan verschonen? Dit zijn momenten, waar je natuurlijk echt niet op zit te wachten. Kies voor een luierabonnement van GhaZoo en je hebt gegarandeerd altijd luiers in huis. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen, vervolgens worden ze bij je thuisbezorgd, op het moment wanneer dat jou het beste uitkomt. Doordat je een abonnement afsluit, dat altijd doorloopt, weet jij zeker dat je nooit meer zonder luiers komt te zitten. Ideaal!