Is het verstandig om nu te gaan beleggen?

Is het verstandig om nu te gaan beleggen?

We zitten in een onzekere tijd waarin de financiële vooruitzichten niet al te rooskleurig zijn. Nu de beurzen dalen is het verstandig om te gaan investeren en jouw geld te beleggen. Maar wat weet jij van beleggen?

Leren beleggen

Als je je nog nooit verdiept hebt in het beleggen dan is het belangrijk om je vooraf goed in te lezen voordat je je geld investeert. Door je goed voor te bereiden voorkom je dat je direct grote fouten maakt en mogelijk veel geld verliest. Om je te helpen bij het leren beleggen zijn er verschillende beleggingsexpert die hier handig op hebben ingespeeld. Ze leren je namelijk doormiddel van boeken en masterclasses beleggen zonder al te veel risico’s.

Harm van Wijk

Een beleggingsexpert welke je misschien kent van programma’s zoals BNN radio en van EenVandaag en Businessclass is Harm van Wijk. Met zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld bij bedrijven als Telegraaf, SNS Bank, ABN Amro en BinckBank weet hij waar hij het over heeft. 

Trading Navigator Methode

Harm heeft inmiddels meerdere boeken geschreven die het voor de beginner makkelijk maken om in de beleggingswereld te stappen. Maar het beste wat hij ontwikkeld heeft is de Trading Navigator Methode. Met deze beleggingssoftware kan jij als beginner maar ook de ervaren belegger op een verantwoorde manier beleggen.

Hoog rendement

De software helpt jouw te beleggen in aandelen en opties en analyseert de trends op de financiele markten. Buiten dat de software erg overzichtelijk is en erg simpel werkt worden er ook enkele trainingsvideo’s meegeleverd. De software is zo ontwikkeld dat jij een gemiddeld rendement kunt behalen van 18% tot 22%. Normaal ligt het gemiddelde tussen de 5% en 8%. De investering in deze software heb je dus binnen de kortste keren terug verdiend.

Met de aanschaf van de Trading Navigator Methode beleg je dus op een winstgevende manier en je leert enorm veel van het meegeleverde lesmateriaal. Harm van Wijk staat erom bekend dat hij de leerstof duidelijk en begrijpend kan overbrengen. Zelf geeft hij aan als je 10 minuten per dag investeert in het volgen van de leerstof je binnen enkele weken zelfstandig kunt gaan beleggen.