Wat zijn leuke spelletjes met vrienden?

Wat zijn leuke spelletjes met vrienden?

Met vrienden samen een spelletje spelen, is natuurlijk altijd een goed idee! Het is gezellig, er wordt veel gelachen en je wordt er ook nog eens creatief van. Heb je een drukke baan met veel stress? Dan zul je merken dat het spelen van spelletjes met vrienden, je veel ontspanning op zal leveren. Kortom; spelen van spelletjes met vrienden is echt een aanrader. Wat leuke spelletjes zijn om met je vrienden te spelen? Dat lees je hieronder!

Poker is altijd een goed idee

Het pokerspel is zeer geliefd bij vriendengroepen. Het pokerspel zelf, is makkelijk om te leren, waardoor je er als vriendengroep eigenlijk meteen mee kunt beginnen. Natuurlijk doe je er wel goed aan om de poker spelregels door te nemen, zodat je precies weet, hoe dit spel gespeeld moet worden. Pokeren kun je voor echt geld spelen, maar zeker ook gewoon voor de lol, waarbij het gaat juist gaat om het behalen van de overwinning.

Wat is er leuk aan bordspellen?

Heb je een druk bestaan? Bijvoorbeeld omdat je een drukke baan hebt? Dan is de kans groot dat aan het einde het einde van de week je hoofd aardig vol zal zitten. Een drukke baan levert natuurlijk veel stress op, dan is het belangrijk dat je ook een uitlaatklep hebt. Een uitstekende manier om even lekker stoom af te blazen, is het spelen van bordspellen, een gezellige manier om weer eens lekker tot rust te komen. Omdat je bij bordspellen vaak in oplossingen moet denken, of juist ergens snel op moet reageren, word je hier ook nog eens creatiever en alerter van.

Welk spel kies jij?

Hou je van spellen, waarbij je snel moet reageren en de adrenaline door je lijf stroom? Kies dan voor  Halli Galli. Een spel waarbij je zo snel mogelijk op een bel moet drukken, zodra je vijf dezelfde vruchten op de kaartjes ziet verschijnen. Of hou je wel van een beetje gokken? Ga dan voor Camel Up. Als je goed kansen kunt berekenen, is dit jouw ideale spel. Of hou je er wel van om een moord op te lossen? In dat geval doe je er goed aan om te gaan voor Cluedo. Een klassiek spel waarbij alles draait om het vinden van de dader. Voor welk bordspel je ook kiest, gegarandeerd dat je een leuke avond zult hebben met je vrienden. En dat is het allerbelangrijkste!