Wat zijn de leukste vakantiebestemmingen voor 2023?

Wat zijn de leukste vakantiebestemmingen voor 2023?

Ben je al een flinke tijd druk op je werk? Bezig met een stevige studie? Heb je het gevoel dat je veel stress ervaart en moet je er eigenlijk nodig eens tussenuit? Dan wordt het tijd om eens lekker op vakantie te gaan! Wij hebben hieronder de 3 leukste vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Dat maakt het kiezen voor jou in ieder geval makkelijk en hoef je jouw vakantie alleen nog maar te boeken. Dat wordt straks heerlijk genieten van een topvakantie!

Bali

Dit eiland heeft eigenlijk alles voor een heerlijke vakantie; je kunt er heerlijk eten en drinken, de natuur is werkelijk fantastisch en de mensen zijn er ook nog eens super relaxt. Niet ver van Bali liggen de prachtige eilanden en Nusa Penida en Nusa Lembongan. Een bootreis naar een van deze eilanden is al echt een aanrader, vanaf een boot heb je schitterend zicht op de kustlijn van Bali. Op Bali zelf is het aan te raden om een scooter te huren. Hiermee kun je jezelf hier snel verplaatsen en kun je veel op een dag doen. 

Marrakech

Als je besluit om naar Marokko te gaan, kom je echt in een andere wereld terecht. Ideaal als je even je gedachten helemaal wilt verzetten. In de hoofdstad Marrakech vind je heel veel bezienswaardigheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Zeker de wereldberoemde souk (markt) is hier de moeite waard. Hier wordt echt nog gehandeld door de lokale Marokkaanse bevolking. Ook vind je hier echte ambachtslieden die mooie sieraden maken en verkopen, maar je kunt er ook heerlijk eten en drinken krijgen. Ga ook zeker naar de Sa’did tombes, dit zijn wereldberoemde graven die het bezichtigen zeker waard zijn. Naast het bezoeken van bezienswaardigheden in Marrakech kun je hier ook heerlijk ontspannen en lekker uitgaan in het levendige uitgaansleven wat je hier ook gegarandeerd gaat vinden. Ben jij benieuwd naar meer informatie over Marokko? Of wil je meer weten over landen in zijn algemeenheid? Ga dan naar de website van Landenexpert, hier kun je alle informatie vinden!

Kefalonia

Griekenland staat bekend om zijn zesduizend eilanden. Eigenlijk zijn al deze eilanden stuk voor stuk het bezoeken waard, maar als je toch naar Griekenland gaat, ga dan naar Kefalonia! Je vindt hier prachtige zandstranden, ongekend mooie natuur, maar ook veel interessante bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de Melissani Grot, je waant je hier in een tropische film als je deze grot gaat bezoeken. Niet ver van dit eiland ligt overigens het prachtige eiland Zakynthos, ideaal om met de boot naar toe te gaan als je toch op Kefalonia bent. Ben jij nieuwsgierig aangelegd en wil je nog veel meer te weten komen over Griekenland? Of stel je jezelf bijvoorbeeld weleens de vraag: hoeveel landen zijn er? Ga dan naar de website van Landenexpert, hier kun je dit antwoord en nog veel meer informatie vinden!