Wat is het telefoonnummer van huisartsenpost Eindhoven?

Wat is het telefoonnummer van huisartsenpost Eindhoven?

Wil je weten wat het telefoonnummer van de huisartsenpost in Eindhoven is? In dit artikel zal ik je alle benodigde informatie geven zodat je snel en gemakkelijk contact kunt opnemen in geval van spoed. De huisartsenpost is een belangrijke instelling waar je terecht kunt buiten de reguliere openingstijden van je huisarts. Of je nu een dringende medische kwestie hebt in de avonduren, in het weekend of op feestdagen, de huisartsenpost staat paraat om je te helpen.

Bekijk hier de website van huisartsenpost Eindhoven.

Locatie en contactgegevens

Het telefoonnummer van de huisartsenpost Eindhoven is 088 876 5151. Bij de huisartsenpost in Eindhoven kun je terecht voor acute medische hulp buiten de normale praktijkuren van huisartsen.

Openingstijden en bereikbaarheid

De huisartsenpost in Eindhoven is geopend op werkdagen vanaf 17:00 uur 's avonds tot de volgende ochtend 08:00 uur. In het weekend is de huisartsenpost 24 uur per dag geopend. Het is belangrijk om van tevoren altijd even te bellen voordat je langsgaat, aangezien behandelingen op afspraak gaan en het kan voorkomen dat de huisartsenpost vol zit.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen die levensbedreigend zijn, bel altijd direct het alarmnummer 112. Voor medische vragen die niet kunnen wachten tot het spreekuur van je eigen huisarts, kun je contact opnemen met de huisartsenpost op 088 876 5151. Het is goed om te weten dat de huisartsenpost niet bedoeld is voor reguliere afspraken of herhaalrecepten; hiervoor dien je contact op te nemen met je eigen huisarts. De huisartsenpost in Eindhoven werkt samen met lokale partners om ervoor te zorgen dat inwoners van Eindhoven en omgeving snel en adequaat geholpen kunnen worden in geval van spoed. Dit samenwerkingsverband zorgt voor een efficiënte en betrouwbare medische dienstverlening, zodat iedereen snel de juiste zorg kan krijgen wanneer dat nodig is.

Het telefoonnummer van de huisartsenpost in Eindhoven is 088 876 5151. In geval van spoed buiten de openingstijden van je eigen huisarts, kun je hier terecht voor acute medische hulp. Zorg ervoor dat je altijd eerst telefonisch contact opneemt voordat je langsgaat, om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat. In levensbedreigende situaties bel altijd direct 112. Voor meer informatie over Eindhoven kun je ook terecht op EindhovenVandaag.nl.