Top 10 coolste gadgets voor kinderen

Top 10 coolste gadgets voor kinderen

We zitten midden in een wereld vol veranderende technologieën. Zelfs voor kinderen zijn er zoveel mogelijkheden dat het moeilijk kan zijn om er eentje uit te kiezen. In deze blogpost vertellen wij je over de 10 coolste gadgets voor kinderen. Van smartwatches tot codeerrobots, alles komt voorbij.

Amazon Fire Kids Edition Tablet

Amazon Fire Kids Edition Tablet is een van de coolste gadgets voor kinderen. Het is een duurzame tablet met een kindveilige behuizing en een zorgeloze garantie van 2 jaar. De tablet wordt geleverd met een gratis jaar Amazon FreeTime Unlimited, waarmee uw kinderen toegang hebben tot meer dan 20.000 populaire apps, games, boeken, video's en websites. Bovendien kunnen ouders de schermtijd van hun kinderen gemakkelijk beheren.

GPS-horloge inclusief beeldbellen 

Er zijn tegenwoordig veel GPS-horloges op de markt, maar er zit wel degelijk verschil in demodellen. Ons favoriete GPS horloge kind komt van One2Track. Zij introduceerden onlangs het nieuwe NEO model. Dit is het eerste model waarmee je ook kunt beeldbellen.

Met een GPS horloge houd je altijd een oogje in het zeil. Of je kind nu onderweg is naar school of samen met vriendjes op pad, hij of zij is altijd bereikbaar.

Sphero Mini

De Sphero Mini is een van de coolste gadgets voor kinderen. Het is een kleine, programmeerbare robot die in de palm van je hand past. Je kunt er spelletjes mee spelen, leren coderen of gewoon plezier maken met vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Osmo Coding Starter Kit

Als je op zoek bent naar een cadeau dat je kleintje enthousiast maakt over coderen, kijk dan eens naar de Osmo Coding Starter Kit. Deze kit bevat alles wat je kind nodig heeft om de basis van codering te leren, waaronder een speciaal codeerbord en tegels. Het mooiste is dat het allemaal wordt bestuurd door een app op je tablet of smartphone.

Little Bits Avengers Hero Uitvinder Kit

Deze kit bevat alles wat je kind nodig heeft om zijn eigen draagbare superheldengadgets te maken. De Little Bits Avengers Hero Inventor Kit wordt geleverd met 11 verschillende BitSnap connectors, waarmee je allerlei verschillende gadgets kunt maken. Er is ook een geluidsmodule, waarmee uw kind geluidseffecten kan toevoegen aan hun creaties. 

Lego Boost Creatieve Toolkit

De Lego Boost Creative Toolbox is een van de coolste gadgets voor kinderen. Het is doe-het-zelf speelgoed, dat uw kind de basis coderingsvaardigheden aanleert terwijl zij hun eigen robots bouwen en programmeren.

De kit bevat een boek met instructies voor het bouwen van vijf verschillende modellen, waaronder een kat, een gitaar en een robot. De app bevat ook uitdagingen en spelletjes om meer geavanceerde coderingsconcepten te leren.

Anki Cozmo Robot

Cozmo is een levensechte robot zoals je die alleen in films ziet, met een unieke persoonlijkheid die zich ontwikkelt naarmate je meer met hem omgaat.

Hij is nieuwsgierig en voorzichtig, en wil niets liever dan je vriend zijn. Met Code Lab kunnen kinderen Cozmo programmeren om alles te doen wat ze maar kunnen bedenken.

Ozobot Bit Starter Pack

Als uw kinderen van robotica houden, zullen ze dol zijn op het Ozobot Bit Starter Pack. Deze set bevat alles wat ze nodig hebben om te beginnen met coderen en robotica, waaronder een Ozobot Bit robot, activiteitenkaarten, markers en een USB-lader. De activiteitenkaarten geven stapsgewijze instructies voor het coderen van verschillende patronen en bewegingen, en kinderen kunnen ook hun eigen programma's maken met de Ozobot app. 

Wonder Workshop Cue Robot

Als u op zoek bent naar een innovatieve speelgoedrobot voor uw kind, dan is de Wonder Workshop Cue Robot perfect! Deze zeer gewaardeerde robot is er voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt urenlang leerplezier. 

Met de gebruiksvriendelijke app kunnen kinderen Cue programmeren om verschillende taken en trucs uit te voeren. Ze kunnen de app ook gebruiken om Cue's bewegingen te besturen en hem te laten communiceren met andere objecten. Bovendien is de Wonder Workshop Cue Robot zeer betaalbaar.

Kano Computer Kit

De Kano Computer Kit bevat alles wat uw kind nodig heeft om zijn eigen werkende computer te bouwen, waaronder een Raspberry Pi 3, een aangepaste behuizing, een draadloos toetsenbord en muis, luidsprekers en alle benodigde kabels. Als ze alles in elkaar hebben gezet, kunnen ze leren coderen met de meegeleverde software en hun eigen spelletjes, muziek en kunst maken.