Is Cloud86 WordPress jouw partner in online succes?

Is Cloud86 WordPress jouw partner in online succes?

Ben jij opzoek naar de juiste WordPress hosting waarmee jij zelf eenvoudig jouw eigen website of webshop kunt bouwen? Dan kan Cloud86 zo maar eens de beste WordPress hosting provider voor jou zijn!

Cloud86 is een Nederlandse hosting provider die concurreert met hosting providers als Vimexx, Neostrada en Antagonist. Het voordeel van Cloud86 is alleen dat ze al verschillende jaren zijn uitgeroepen tot snelste WordPress hosting provider voor in Nederland.

In deze blog wil ik jou laten zien hoe Cloud86 dit voor elkaar heeft gekregen en waarom het dus zeker de moeite waard is om eens naar de hostingpakketten van Cloud86.

Waarom zou jij moeten kiezen voor Cloud86?

Zoals je net hebt gelezen is Cloud86 een bijzonder snelle en kwalitatief goede hosting provider voor in Nederland. Ze zijn namelijk niet voor niets al verschillende keren uitgeroepen tot snelste hosting provider in Nederland. Toch zijn er ook nog een aantal andere voordelen waarom mensen kiezen voor de hosting van Cloud86 in plaats van de andere beschikbare hosting providers. Laten we deze redenen daarom maar eens behandelen in deze kleine Cloud86 WordPress hosting review.

1. Hosting voor iedereen

Een voordeel van Cloud86 is dat ze hostingpakketten aanbieden voor letterlijk iedereen. Zo bieden ze de standaard shared hosting aan, maar ook specifieke WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting en Cloud hosting. Onder elke categorie hosting heb je vervolgens ook weer de keuze uit verschillende hostingpakketten. Hierdoor kun jij een pakket kiezen dat volledig aansluit bij jouw wensen en waardoor je dus nooit te veel zult gaan betalen.

2. Een hoge uptime

Naast dat Cloud86 erg snelle hosting levert, leveren ze ook een erg hoge uptime. Zoals je misschien wel weet wordt de uptime aangegeven in een percentage. Dit percentage geeft vervolgens aan hoeveel minuten per jaar jouw website of webshop online staat en dus bereikbaar is voor bezoekers.

Om gevonden te worden in Google met jouw website is een hoog uptime percentage erg belangrijk, want wanneer jouw website offline ligt wil Google deze niet tonen in de zoekresultaten. Kies daarom altijd voor een hosting provider met een hoge uptime. Wanneer je kiest voor de hosting van Cloud86 zit dit goed, want hier heb je een uptime van minimaal 99,98% en dat is uniek!

3. Geen technische kennis nodig

Ga jij voor het eerst een website of webshop bouwen? Dan zul je ook voor het eerst in aanraking komen met hosting. Dit klinkt misschien erg makkelijk, maar toch is het vaak lastiger dan in eerste instantie wordt gedacht. Zo moet je onder andere de hosting juist instellen, WordPress installeren en het domein koppelen. Bij de ene provider is dit makkelijk en bij de ander is dit weer een flinke klus.

Cloud86 heeft er daarom voor gezorgd dat het bij hun allemaal zo makkelijk mogelijk wordt gehouden. Zo kun jij na het aanschaffen van een domeinnaam en hostingpakket met één druk op de knop WordPress installeren. Ook het SSL certificaat kun jij met enkele klikken installeren waardoor verzekerd bent van een goed beveiligde website of webshop.

Is Cloud86 de beste WordPress hosting provider voor jou?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze mini Cloud86 hosting review is het tijd voor een conclusie, want is Cloud86 nu de beste WordPress hosting provider voor jou?

Vraag je dit aan mij? Dan kan ik je zeker aanraden om de hosting van Cloud86 eens te bekijken. De hosting van Cloud86 is namelijk echt van een ander niveau. Zo zijn ze erg snel, maken ze het voor hun klanten erg gemakkelijk en beschikken ze over een erg goede klantenservice waar je snel en goed geholpen wordt.