In drie stappen de vrouw die het beste bij jou past

In drie stappen de vrouw die het beste bij jou past

Steeds vaker begint de zoektocht naar de perfecte partner online. We hebben een druk leven en komen over het algemeen steeds minder vaak aan dingen toe. Voor een vrijgezel, die zijn vrienden en familie wil onderhouden en daarnaast ook nog eens carrière wil maken blijft er vaak weinig tijd over om actief opzoek te gaan naar een partner. Er zijn uit één lopende manieren om de perfecte partner te vinden. In dit artikel zetten wij ze voor je op een rij. We beginnen met de meest laagdrempelige manier.

Trek erop uit en ga op stap

De meest laagdrempelige en toegankelijkste manier om de vrouw van je dromen te vinden is door er gewoon op uit te trekken. Kies voor sociale uitstapjes en zoek plaatsen op waar je andere vrijgezellen kunt treffen. Kies voor een paar stapavonden in de week en leg eens wat contact in de kroeg.

Datingapps

Vind je het lastig om zomaar iemand aan te spreken in de kroeg? Je bent zeker niet de enige. In deze tijd zijn we allemaal zeer mobiel en besteden we dagelijks meer dan 2 uur aan onze smartphone. De afgelopen decennia hebben de datingapps dan ook een enorme groei meegemaakt. Waar vroeger relaties meestal in de privé sfeer ontstonden, zien we de laatste jaren een enorme toename van het aantal relaties dat is voortgevloeid uit datingapps. Er zijn verschillende soorten datingapps beschikbaar. Van dating ‘voor hoger opgeleiden’, ‘dating voor ouderen’, tot de datingapp ‘second love’. Alles is mogelijk,.

Relatiebemiddeling

Ben je er in de kroeg niet in geslaagd? Zijn de afspraken via de apps niet naar wens verlopen? Wil je het serieus aanpakken en geholpen worden in de zoektocht? Dan zijn er nog verschillende relatiebemiddelaars waar je je kunt aanmelden voor een ‘man zoekt vrouw’ dienst.

De relatiebemiddelaars met expertise in matchmaking gaan dan voor jou opzoek naar de ware. Hebben zij een match? Dan stellen ze jou aan de vrouw voor en dan kun je op date. Hierbij wordt rekening gehouden met elkaars ‘voorkeuren’ en zo voorkom je dus dat je veel tijd bezig bent met de zoektocht naar een (nieuwe) vrouwelijke partner.