Welk vloerkleed past het beste bij jou?

Welk vloerkleed past het beste bij jou?

Een vloerkleed biedt vele voordelen; het heeft een warme uitstraling, is geluiddempend en is een prachtig onderdeel van je inrichting. Daarnaast is het ook gemakkelijk om regelmatig te wisselen van vloerkleed, zodat jouw inrichting per seizoen weer een nieuwe uitstraling heeft. Maar wat is nu het ideale vloerkleed voor jou? Hieronder vind je een aantal handige tips, om daar achter te komen!

Voor iedere interieurstijl een bijpassend vloerkleed

Heb je een landelijke interieurstijl? Of hou je juist meer van modern en trendy? Is jouw inrichting klassiek? Welke interieurstijl je ook hebt gekozen, je gaat er gegarandeerd een bijpassend vloerkleed bij vinden. Heb je bijvoorbeeld een landelijke stijl en is er veel hout terug te vinden in je huis? Dan past een vloerkleed met een natuurlijke uitstraling hier natuurlijk prima bij. Ben jij juist dol op een eigentijdse inrichting? Dan is een modern vloerkleed met een trendy print echt iets voor jou. Het assortiment vloerkleden is groot, jij gaat gegarandeerd jouw ideale vloerkleed vinden.

Past een vintage vloerkleed bij jou?

De kracht van vintage is de herkenbaarheid. Stijlen en materialen die tientallen jaren geleden populair waren, komen nu weer helemaal terug. Het fijne van vintage is dat je kwaliteit en uitstraling met elkaar kunt combineren. Ben je op zoek naar een vintage vloerkleed met een uniek motief? Je gaat deze gegarandeerd online vinden. Hou je meer van een vintage vloerkleed met een landelijke uitstraling? Bijvoorbeeld een vloerkleed met een stoere uitstraling? Ook deze is online verkrijgbaar.

Of toch een hoogpolig vloerkleed?

Hou je van een behaaglijk gevoel onder je voeten? Heerlijk als je net de douche komt of op een zomerse dag van buiten naar binnen loopt. Een hoogpolig vloerkleed geeft dit heerlijke gevoel. Het gevoel dat je welkom bent, een verwennerij voor de voeten. Ander voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat je er geen vuil op ziet liggen, dit is namelijk onzichtbaar tussen de draden. Daarnaast is schoonmaken van het vloerkleed juist weer eenvoudig, je klopt het er gemakkelijk buiten uit. Welk hoogpolig vloerkleed bij jou past? Dat hangt sterk van je interieurstijl af. Er valt online veel te kiezen, voor iedere interieurstijl is er wel een geschikt hoogpolig vloerkleed te vinden. Ideaal toch?