Wat zijn populaire parkeerapps?

Wat zijn populaire parkeerapps?

Tegenwoordig hoeft u geen parkeerkaartje meer te kopen op het moment dat u gaat parkeren, de meeste steden en dorpen zijn namelijk voorzien van het (nieuwe) ‘mobiel parkeren’. Door middel van een applicatie kunt u aangeven op welke locatie u uw auto hebt geparkeerd, u kunt vervolgens direct afrekenen. Bij deze applicaties kunt u vaak geld storten, maar enkele applicaties kunt u ook toegang verlenen tot internet bankieren.

Helaas kunt u nog niet in alle steden mobiel parkeren, het is daarom wel belangrijk om vooraf even uit te zoeken of de betreffende applicatie in de stad waar u wilt parkeren werkt. Er zijn verschillende parkeer apps, het kan dus zijn dat u voor een stad een nieuwe applicatie moet downloaden. U kunt deze parkeer apps gewoon downloaden op uw Windows, Android, BlackBerry of IOS smartphone. Aan het eind van elke maand krijgt u netjes een factuur van het bedrijf die de parkeer app in beheer heeft, u ziet dan precies hoeveel u moet betalen. U hoeft met een parkeer app nooit meer losse parkeerkaartjes te kopen of kleingeld op zak te hebben. Daarnaast is de kans dat u vergeet om te betalen voor het parkeren met deze applicatie een stuk kleiner.

Met de parkeer app kunt u ook gemakkelijk uw parkeertijd verlengen zonder weer terug te moeten naar het voertuig. U krijgt een SMS’je op het moment dat de parkeertijd bijna verlopen is, u hebt dan de mogelijkheid om de parkeertijd te verlengen of om de parkeertijd af te laten lopen.

Voorbeelden van bekende parkeersapps zijn: Parkline, Yellowbrick en App-parking