Wat zijn de voordelen van de Chargemap Routeplanner App?

Wat zijn de voordelen van de Chargemap Routeplanner App?

Steeds meer mensen kiezen voor de elektrische auto. Een logische stap als je er goed over nadenkt; de kosten liggen lager, het is goed voor het milieu en bovendien rij je een stuk stiller. Met de sterke groei van het aantal elektrische auto’s, groeit ook het aantal laadpalen langs de weg. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten onderweg. Sterker nog, met de Chargemap Routeplanner App, kun je vooraf zelfs al een planning maken, waar je onderweg bij gaat laden. Ideaal, dit maakt elektrisch rijden nog comfortabeler en het scheelt ook nog eens flink in de kosten. aanschaffen? Routeplanner elektrische auto aanschaffen? Kies voor de Chargemap Routelplanner App!

Relaxt elektrisch rijden

Als elektrisch autorijder heb je het vast weleens meegemaakt; je bent onderweg en je accu is bijna leeg. Normaal geen enkel probleem, als je zeker weet dat je het nog gaat halen tot het volgende oplaadpunt. Het wordt vervelender, als je niet weet waar dit volgende oplaadpunt is. Op dat moment hoop je maar dat je snel een oplaadpunt tegenkomt, anders heb je natuurlijk wel een serieus probleem. In dat geval moet je de auto langs de weg zetten en bellen voor hulp. Gevolg hiervan; je gaat kosten maken om weer verder te kunnen, bovendien mis je wellicht ook nog een belangrijke afspraak. Zeker als je zakelijk een elektrische auto rijdt, kan dit erg vervelend zijn. Denk hierbij aan een situatie waarbij je onderweg bent naar een klant en je komt zonder stroom te staan. Kies voor deze handige app en je weet zeker dat je altijd kunt beschikken over voldoende stroom.

Bespaar kosten met de Chargemap Routeplanner App

Niemand kent alle oplaadpunten uit zijn hoofd, dit betekent dat je zonder goede reisplanning geluk moet hebben om er eentje tegen te komen als je bijna zonder stroom zit. Je weet in dit geval ook niet, of dit oplaadpunt langs een drukke snelweg zit, waar de prijs voor stroom hoger ligt dan bijvoorbeeld bij een oplaadpunt in een dorp. Je kunt dit voorkomen door vooraf in kaart te brengen langs welke oplaadpunten je reist en welke hierbij stroom voordelig aanbieden. Je reist hierdoor niet alleen een stuk comfortabeler, je bespaart er ook nog eens veel geld mee!