Ticket verkoop van het grootse indoor hardstyle evenement

Ticket verkoop van het grootse indoor hardstyle evenement

De kaartenverkoop voor het hardstyle evenement Qlimax gaat bijna weer van start! Bezoekers van over de gehele wereld komen naar Nederland om dit geweldige event bij te wonen. Dit is een droomfeest voor elke hardstyle- of hardcorefan. Bezoekers noemen het ook wel een "euforische en onvergetelijke ervaring". Heb jij al tickets? Wees er snel bij!

Waarom is Qlimax zo populair?

Qlimax is een enorme, mysterieuze show vol met keiharde beats. Dit wereldberoemde feest zorgt ervoor dat de harten van hardstyleliefhebbers harder gaat kloppen. Elk jaar wordt het feest in een nieuw thema gezet, vaak vanuit een spiritueel onderwerp. Er worden genres gedraaid zoals jump, subground, hardtrance, hardcore en natuurlijk hardstyle. Deze show wordt eenmaal per jaar gehouden in het Gelredome in Arnhem. En omdat het een uniek evenement is, zijn de tickets en kaarten al vaak binnen no-time uitverkocht, wees er dus snel bij want er zijn nog een aantal tickets beschikbaar! De organisatie Q-dance gaat weer zijn best doen om er een zo mooi mogelijk feest van te maken.

De artiesten en de line-up

Op Qlimax 2022 zullen de volgende artiesten aanwezig zijn:

- Ran-D

- Sefa

- Sub Zero Project

- D-Block & S-te-Fan

- Rebelion

- Sound Rush

- The Qreator

- Zany

Deze DJ's zullen met spectaculaire platen jou uit je dak laten gaan! Met een mix van hardcore en hardstyle zal het een onmisbare herinnering zijn voor jou en je vrienden. Niet alleen de muziek, maar ook het podium en de lichtshow maken al grote indruk. De combinatie van het gigantische podium en de felle lichten maakt het tot het meest iconische indoorevenement, en dat in Nederland! De lineup wisselt per jaar en daarnaast is de timetable altijd een geheim.

Kaartverkoop

De kaartenverkoop van Qlimax is vaak erg hectisch, daarnaast zijn de kaarten vaak binnen no-time verkocht. Maar er zijn nog kaarten beschikbaar bij GoTicketShop! Vaak gaat de ticketverkoop via de Q-dance Network App. Deze loopt echter vaak vast en ben je al snel te laat met het kopen van kaarten. Daarnaast kunnen tickets ook op bepaalde websites gekocht worden. Dus ben jij toe aan een hardstylefeestje na deze deprimerende pandemie en wil je er bij zijn? Haal dan snel je Qlimax Tickets en wees er zelf live bij!