Rotterdam verkennen met de auto? You're in for a treat!

Rotterdam verkennen met de auto? You're in for a treat!

Rotterdam is een spannende en mooie stad, hoe je haar ook verkent. Maar als je het geluk hebt om een auto tot je beschikking te hebben, zijn de mogelijkheden voor plezier eindeloos. Van een bezoek aan de beste restaurants in de omgeving tot adembenemende uitzichten over het Nederlandse landschap, hier zijn een paar van onze favoriete dingen om te doen in Rotterdam als je een auto hebt.

Maak een uitstapje naar Den Haag

Den Haag ligt op ongeveer een uur rijden van Rotterdam, dus waarom zou je er geen dagtocht van maken? Deze bruisende stad zit vol interessante attracties, van kunstgaleries en musea (zoals het Mauritshuis) tot parken en tuinen (zoals de Kasteeltuin). Vergeet ook niet wat tijd te nemen om te winkelen - Den Haag heeft tal van unieke winkels en boetieks die op je wachten.

Ga heerlijk uit eten

Rotterdam heeft geen gebrek aan heerlijke restaurants en eetgelegenheden. Met je eigen auto tot je beschikking kun je jezelf trakteren op een broodnodige pauze door te gaan eten in een van de beste restaurants van de stad. Of het nu gaat om heerlijke Indonesische gerechten in Restaurant Blauw of de traditionele Nederlandse keuken in Brasserie Bij de Boeg, er zijn genoeg mogelijkheden. En vergeet het toetje niet - ga naar Cacao Amsterdam voor een heerlijke verwennerij!

Geniet van een mooie rit door Nederland

Het mooie van een eigen auto in Rotterdam is dat je dan gemakkelijk toegang hebt tot allerlei mooie ritjes door het Nederlandse platteland. Er zijn veel routes beschikbaar, dus pak je kaart en plan een avontuur dat je langs glooiende heuvels en pittoreske dorpjes voert. Vergeet niet je camera mee te nemen - deze ritjes leveren veel Instagram-waardige foto's op!

Erasmusbrug

Voor een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam rijd je over de Erasmusbrug. Deze iconische brug overspant 824 meter de Maas en verbindt Noord- en Zuid-Rotterdam met elkaar. Aan weerszijden van de brug zijn twee observatie dekken waar je een adembenemend uitzicht hebt en een glimp kunt opvangen van de bedrijvigheid in de haven - echt een ervaring die je niet mag missen!

Of je nu de drukte van Rotterdam wilt ontvluchten of een geheel nieuwe plek wilt verkennen, het hebben van een auto maakt allerlei leuke activiteiten toegankelijk. Ga er dus op uit en begin met plannen - met zo veel beschikbare opties zul je niet teleurgesteld worden! Als je op zoek bent naar een huurauto, kijk dan naar goedkoop auto huren in Rotterdam! Veel plezier met ontdekken!