Maatwerk schaduwdoeken ZONZ sunsails

Maatwerk schaduwdoeken ZONZ sunsails

De tuin is een fijne plek. Het is de plek waar je in alle rust kunt genieten van de fluitende vogeltjes, de geurende bloemen en de zoemende bijtjes. En wat is er lekkerder dan na een lange werkdag buiten in de middagzon een koud biertje te drinken? Of in het weekend in de zon bij te komen met een boek in je hand? Het klinkt inderdaad erg aantrekkelijk. Maar, na een half uurtje in de zon merk je dat het toch wel erg warm wordt. Dat lekkere zonnetje kan dan ineens toch wat nadelen hebben. 

Schaduwdoek op maat

Bij ZONZ Sunsails hebben we hier een oplossing voor schaduwdoeken. Deze schaduwdoeken zijn UV werend, waardoor je dus zorgeloos van de zon kunt genieten. Naast de standaard schaduwdoeken bieden wij ook maatwerk schaduwdoeken aan, zodat deze in iedere tuin of dakterras perfect passen. Je kiest volledig naar eigen smaak. Zo kun je kiezen uit de vorm, bijvoorbeeld een rechthoek of vierkant, de gewenste kleur, zoals grijs of zwart en de manier van bevestigen. Hiermee creëer je schaduw naar eigen inzicht.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk schaduwdoek?

Steeds meer mensen maken de keuze om hun schaduwdoek op maat te laten maken. Aan de hand van de positieve ervaringen van onze klanten hebben we de voordelen op een rij gezet:

·De voornaamste functie is natuurlijk het geven van schaduw in je tuin of op je terras. Omdat je zelf kunt bepalen hoe en waar je het schaduwdoek bevestigd, kun je op iedere gewenste plek schaduw creëren.

·Een schaduwdoek biedt een mooi en functioneel alternatief voor een parasol. Je kunt het schaduwdoek gemakkelijk bevestigen aan een gevel, een pergola of aan huis. Het doek zelf is stormvast en regenbestendig, waardoor je het schaduwdoek het hele jaar kunt laten hangen. Na het spannen van het schaduwdoek hoef je deze dus niet meer ieder seizoen opnieuw te monteren.

·Een schaduwdoek biedt veiligheid. Doordat de maatwerk schaduwdoeken van ZONZ Uv-bestendig én UV-werend zijn, kun je zorgeloos in jouw tuin genieten. Hoewel het schaduwdoek als zonwering werkt, hoef je niet bang te zijn dat het té donker wordt in je tuin. De schaduwdoeken verzachten het intense zonlicht, maar laten nog voldoende licht door voor een fijne sfeer.  

Wat voor soorten maatwerk schaduwdoeken zijn er?

Bij het kiezen van een maatwerk schaduwdoek bij ZONZ Sunsails, kun je kiezen uit een schaduwdoek met vierpunten, zoals een rechthoek of een vierkant. Wil je een schaduwdoek met meer dan vier hoeken? Dat kan ook! Onze maatwerk specialisten helpen je dan graag verder. Voor het bevestigen van de schaduwdoeken kun je kiezen voor een bevestiging met ringen op de hoeken, of een bevestigingen met zeilogen rondom. De keuze hiervoor is volledig aan jou, en hangt af van de plaats waar je het doek wilt hebben en de afmetingen. Je kunt de doeken monteren op palen, maar ook boven je veranda of aan een gevel.

Maatwerk schaduwdoek met pergola

Een pergola is een perfecte plek om je schaduwdoek aan op te hangen. Bij een pergola zien we vaak een harmonica doek op maat. Deze bevestig je aan het frame van de pergola, om hiermee een overkapping te creëren. Het voordeel van een harmonica schaduwdoek is dat het doek opvouwbaar is. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel schaduw je wilt. Het oprolsysteem is gemakkelijk te installeren, en doordat het op maat gemaakt is past het perfect op jouw eigen pergola. Ook dit schaduwdoek is bestendig tegen regen en wind, waardoor je het uitschuifbare systeem het hele jaar door kunt laten hangen.

Wil je inspiratie op doen voor jouw maatwerk schaduwdoek? Bezoek dan de webdsite van Zonz Sunsails voor meer ideeën en advies.