Isoleer je bus camper met hoogwaardig camper isolatiemateriaal

Isoleer je bus camper met hoogwaardig camper isolatiemateriaal

Wil je jouw bus gaan isoleren? Dat is een verstandige keuze! Isoleren heeft namelijk veel voordelen; kou en hitte blijven buiten de deur, het is geluiddempend en je voorkomt roest en schimmel. Om een optimaal rendement uit je isolatie te halen, doe je er verstandig aan om hoogwaardig camper isolatiemateriaal te gebruiken. Dat wordt straks optimaal genieten van je bus camper!

Comfortabel genieten met goede isolatie

Camper isolatie staat garant voor extra leef genot. Hou je ervan om ook buiten het zomerseizoen op pad te gaan met je bus camper? Bijvoorbeeld in het vroege voorjaar genieten van de eerste zonnestralen, of juist nog even in het najaar er een weekje tussenuit? Het kan in die maanden ’s avonds en ’s nachts echter nog aardig afkoelen. Als je bus dan goed geïsoleerd is, merk je hier helemaal niets van. Het wordt met isolatie heerlijk vertoeven in de bus, ’s avonds is het behaaglijk en ’s nachts word je niet wakker van de kou. Ga je er hoogzomers graag op uit? Dan kan de temperatuur binnen, zonder isolatie, erg hoog oplopen, waardoor het in de bus eigenlijk niet uit te houden is. Isolatie houdt echter ook de hitte buiten de deur, waardoor je op een snikhete zomerdag juist prima binnen kunt zitten en ’s nachts koel kunt slapen. Dat wordt straks jaarrond genieten!

Verdien je investering snel terug

Als je er vrijwel jaarrond op uittrekt met je camper, zul je de kachel regelmatig aan moeten steken om het binnen warm te krijgen en te houden. Zonder isolatie zul je echter veel energie moeten verstoken om de gewenste temperatuur te bereiken en vast te houden. Deze energie kost geld en is bovendien belastend voor het milieu. Goede isolatie zorgt ervoor dat je minder energie hoeft te verstoken om het binnen warm te krijgen. Dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Geen geluidsoverlast meer

Op sommige campingplekken kan het soms erg lawaaiig zijn. Denk hierbij aan de geluiden van spelende kinderen, blaffende honden en voorbijrijdende auto’s. Isolatie zorgt er ook voor dat je deze geluiden een stuk minder zult horen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld veel minder last van geluiden als je onder de middag even een half uurtje wilt slapen. Ook ’s nachts zul je jongeren niet meer horen schreeuwen na een avondje stappen. Dat wordt puur genieten van een ontspannen vakantie!