Wat zijn de voordelen van een laadpaal voor een bedrijf?

Wat zijn de voordelen van een laadpaal voor een bedrijf?

De opmars van elektrische auto’s gaat in hoog tempo door. Ook het aantal laadpalen zie je steeds meer toenemen. Je ziet ze steeds meer bij tankstations, maar ook bij hotels en vakantieparken. Ook bij bedrijven wordt er steeds meer de mogelijkheid geboden om je auto op te laden. Misschien vraag je jezelf weleens af waarom zoveel bedrijven kiezen voor laadpalen, wij hebben de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet!

Zichtbare uiting van de strategie

Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een duurzame strategie, met laadpalen bij je bedrijf kun je deze strategie ook echt zichtbaar maken. Als klanten en medewerkers de laadpalen zien staan, zullen zij meteen denken aan duurzaamheid, ideaal om hiermee een boodschap uit te dragen. Als klanten bij je bedrijf hun elektrische auto kunnen opladen, vinden ze dit niet alleen makkelijk, ze zullen het ook zeker onthouden. Duurzaamheid wordt tegenwoordig door veel bedrijven meegewogen in de besluitvorming om wel of niet te kiezen voor een bedrijf. Met laadpalen weet je zeker dat je op dit onderdeel positief zult scoren. Dat wordt straks veel nieuwe klanten verwelkomen!

Aantrekkelijk voor medewerkers

Veel medewerkers vinden het belangrijk om te kiezen voor een onderneming die duurzaam opereert.  Met de krapte op de arbeidsmarkt kunnen laadpalen soms net dat extra zetje geven, waardoor medewerkers voor jouw bedrijf kiezen. Door een elektrische auto als bedrijfsauto in het vooruitzicht te stellen, kun je bepaalde medewerkers ook over de streep trekken om voor jouw bedrijf te kiezen.

Rendement zonder investering

Zijn laadpalen bij je bedrijf duur? Vergt het een grote investering? Op de eerste plaats zijn laadpalen een goede investering, die zichzelf ook nog eens razendsnel terugverdient. Je medewerkers hoeven hun accu’s niet meer op te laden bij dure snelladers langs de snelweg, bovendien is elektriciteit natuurlijk veel goedkoper dan benzine of diesel. Door te kiezen voor REVOLT, kun je er ook nog eens voor zorgen dat het je geen liquiditeit kost. Dit bedrijf doet de investering voor je, de installatie en het onderhoud. De ideale partner als je wel wilt investeren in duurzame laadpalen, maar daar op dit moment even het geld niet voor hebt. Rendement zonder investering dus. Ideaal toch?