Hoe kies je het juiste kinderzwembad?

Hoe kies je het juiste kinderzwembad?

Een kinderzwembad kiezen kan soms lastig zijn. Het zwembad moet voor kinderen vooral veilig zijn maar tegelijkertijd ook leuk om in te spelen. Een kinderzwembad heb je in verschillende soorten en maten. Welk zwembad is geschikt voor kinderen? Dat leggen we je graag uit. Een kinderzwembad in de tuin is voor de kinderen een groot feest.

Kinderzwembad met speelcenter Dinoland 

De allerkleinsten zullen urenlang speelplezier hebben in het Dinoland kinderzwembad. Het kinderzwembad is voorzien van allerlei speeltjes. Er is een glijbaan in het midden van het kinderzwembad waarvan ze af kunnen glijden. Het kinderzwembad heeft ringen en ballen waarmee diverse spelletjes kunnen worden gedaan. Het zwembad staat los op grond waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen na het gebruik. 

De glijbaan sluit je aan op de tuinslang. Het formaat van het zwembad is 333 x 229 x 112 centimeter. Kinderen vanaf drie jaar en ouder hebben urenlang waterpret in dit leuke kinderzwembad. Het kinderzwembad is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Zwembadgigant. Het zwembad kun je eenvoudig oppompen met een elektrische pomp voor zwembaden. Het Dinoland kinderzwembad met speelcenter ziet er vrolijk uit met de vele kleuren.

Het opblaasbare speelcentrum zwembad Action Sports

De Action Sports kinderzwembad is niet zomaar een zwembadje. Geef je kind een leuk sportparadijs in de tuin. Je kroost zal urenlang speelplezier hebben in het zwembad met allerlei sport spelletjes. Je kind kan in het kinderzwembad van Zwembadgigant voetballen, volleyballen en zelfs honkballen. En niet te vergeten lekker plonsen in het bad.

Het kinderzwembad Action Sports is rechthoekig. Het kleurrijke kinderbad heeft twee doelen die je kunt opblazen en beschikt over een volleybalnet. Dit wordt net als de opblaasbare honkbalknuppel en de ballen meegeleverd bij het kinderzwembad. De afmetingen van het kinderzwembad zijn 325 x 267 x 102 centimeter. In het kinderzwembad kan 470 liter water. 

Het zwembad is van een sterk vinyl en kan sportende en spelende kinderen gemakkelijk aan. Je krijgt reparatiemateriaal meegeleverd bij het kinderzwembad mocht er een lek ontstaan. Een stevig kinderzwembadje voor elk budget.

Speelcentrum Gator Play voor kinderen vanaf 2 jaar

Het Gator Play kinderzwembad is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Het zwembad heeft een ronde vorm en de kinderen kunnen via een glijbaan in het zwembad glijden. De krokodil aan de zijde van het kinderzwembad zorgt nog voor meer plezier doordat er uit de neus water sproeit. Bij het bad zijn speeltjes zoals een opblaasbare emmer of eend.

Schijnt de zon te fel dan is de Gator Play voorzien van een leuke parasol die iets schaduw biedt. Het kinderzwembad van Gator Play heeft een afmeting van 201 x 170 x 84 centimeter. In het zwembad kan 160 liter water. Het speelcentrum voor de kleintjes beschikt over een afvoerplug. Het water kun je na gebruik snel en eenvoudig laten weglopen. Het speelcentrum kan tegen een stootje.

Het zwembad is gemaakt van vinyl en is een stevig materiaal. De kinderen kunnen gerust springen en spelen in het zwembad. Mocht er toch onverhoopt een lek ontstaan, dan zou je gebruik kunnen maken van het reparatiemateriaal dat wordt meegeleverd.