Hang & tafellampen van Max Wonen

Hang & tafellampen van Max Wonen

Wil jij zorgen voor wat extra sfeer in je woonkamer of eetkamer? Meestal denk je dan al snel aan nieuwe tafels, stoelen, kastjes en woonaccessoires. Als je echt wil zorgen voor een gezellige sfeer, zijn er echter makkelijkere manieren om dit voor elkaar te krijgen. Meubels, planten, potjes en kaarsen, het voegt allemaal maar uiteindelijk maar weinig toe aan de sfeer. Een van de belangrijkste factoren (en vaak onderschat) voor een gezellige woon- of eetkamer, is het licht.

Impact van goede lampen

Warm, gezellig licht van een mooie lamp voegt veel toe aan de kamer. Verlichting kan de hele kamer doen veranderen. Van wit, fel licht ben je meteen klaar wakker. Het geeft een energieke sfeer en werkt goed als je moet werken, maar voor een gezellige kamer is het geen goede optie. Kies voor een woonkamer of andere gezellige setting altijd voor warmer licht dat wat meer gedempt is. Hierdoor kun je je wat meer ontspannen en ben je meer op je gemak.

Maak niet alleen gebruik van het grote, centrale licht, dat meestal aan het plafond hangt. Zorg hiernaast voor nog wat leuke sfeerverlichting, zoals een mooie tafellamp van Max Wonen. Tafellampen kun je daar vinden in alle soorten en maten. Van moderne, strakke designs tot ouderwetse en natuurlijke lampen. Alle stijlen en vormen kun je hier vinden. Ze hebben minimale, kleine lampen maar ook grote lampen die veel toevoegen aan de styling van de kamer. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen in metaal glazen houders, lampen in prachtig glas en lampen met een industriële stijl. Voor alle soorten lampen kun je hier terecht.

Nieuwe hanglampen

Wil je ook meteen de hanglampen aan het plafond vervangen? Dan kun je ook een groot aanbod aan designs vinden. Net als bij het tafellicht, kun je een hanglamp vinden in allerlei soorten stijlen, groot en klein. Je kunt kiezen voor meerdere lampen van glas, steen, metaal of ander materiaal. Ook kun je kiezen voor één grote lamp boven de tafel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies de beste lampen bij jouw woonkamer of eetkamer en maak er een gezellige ruimte van. Ook voor slaapkamers zitten er mooie, geschikte lampen tussen.