Een carrière beginnen in het buitenland doe je zo

Een carrière beginnen in het buitenland doe je zo

Werken in het buitenland is een unieke levenservaring. Je leert nieuwe mensen kennen, een andere taal spreken en het is bovendien ook nog eens erg goed voor je C.V. Je zult merken dat dit bovendien ook nog eens heel goed is voor je persoonlijke groei. Je leert omgaan met nieuwe culturen en zult merken dat je een stuk flexibeler in het leven gaat staan. Is een carrière in het buitenland ook iets voor jou?

Ga voor het avontuur

Ben je actief in de sales en heb je wel zin in een buitenlands avontuur? Zet de stap en ga ervoor! Je krijgt met nieuwe collega’s te maken, een andere cultuur en andere gewoonten. Je vertrouwde omgeving in Nederland zeg je op en je maakt ruimte voor nieuwe ervaringen. Alles wat er op je pad komt is nieuw en je zult jezelf aan moeten passen in specifieke situaties. Je kunt niet terugvallen op het ritme en de ervaringen die je je hier in Nederland hebt. Juist dit maakt werken in het buitenland zo avontuurlijk; je zult genieten van iedere ervaring en ontmoeting. Heerlijk toch?

Laat je goed begeleiden

Oryx recruitment is een organisatie waarbij je kunt rekenen op professionaliteit, waardoor de kans groot is dat jouw buitenlandse avontuur gaat slagen. Of je nu in Duitsland, Frankrijk of in België aan de slag wilt in de sales, de medewerkers van deze organisatie, zullen je uitstekend begeleiden. De jarenlange ervaring die de medewerkers hebben, zorgt ervoor dat zij precies weten wat belangrijk is om succesvol te zijn in het buitenland. Ook op persoonlijk vlak word je prima begeleid, omdat zij weten dat succesvol zakendoen belangrijk is, maar persoonlijke ontwikkeling zeker ook. Kies voor zekerheid als je in het buitenland wilt slagen en laat je goed begeleiden!

Goed voor je totale carrière

Zie je jouw buitenlandse werkervaring als onderdeel van je totale loopbaan? Omdat je misschien van plan bent om na je periode in het buitenland, je carrière in de sales in Nederland weer voort te zetten? Je zult merken dat een buitenlandse werkervaring door werkgevers in Nederland erg wordt gewaardeerd. Je laat hiermee namelijk zien dat je beschikt over aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Hiermee worden jouw carrièrekansen in Nederland, na je buitenlandse carrière, aanzienlijk vergroot. Kies jij ook voor een carrière in het buitenland?