Dit zijn de damesschoenen trends voor 2022

Dit zijn de damesschoenen trends voor 2022

Trends, ieder jaar zijn er weer nieuwe. Zowel voor mannen als vrouwen geldt dat het ieder jaar weer een verrassing is wat er nu weer in de mode is. Dat geldt voor zowel kleding als schoenen. Om je een idee te geven wat de damesschoenen trend voor 2022 is, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Uiteraard betekent dit niet dat jij ook daadwerkelijk aan deze trends mee moet doen. Wel is de kans vrij groot dat de meeste schoenenwinkels deze trends wel degelijk volgen, waardoor je er dus niet aan ontkomt om soortgelijke schoenen aan te schaffen. Ondanks zijn er natuurlijk ook voldoende andere mogelijkheden om een paar schoenen aan te schaffen die je mooi vindt maar misschien wel niet de trend van dit jaar zijn.

Loafers

De trends van dit jaar zijn toch echt wel loafers. Dit geldt voor zowel mannen als voor vrouwen en zijn een ware must have voor iedere vrouw. Deze schoenen kenmerken zich door het lage model en ook het ontbreken van veters. Je kunt ervoor kiezen om ze te dragen in het leer, maar ook stof behoort tot de mogelijkheid. Het fijne aan deze schoenen is, dat ze zo licht zijn, dat je niet eens het gevoel hebt alsof je een paar schoenen aan hebt. Zo staan ze perfect onder bijvoorbeeld een nette jeans, maar ook onder een rok of jurk zijn te heel goed te dragen. Dus ben jij nog op zoek naar een paar schoenen voor deze zomer, dan zijn loafers een absolute aanrader.

Sandalen

De sandaal is helemaal weer terug van weggeweest. Zo spelen verschillende grote merken in op deze enorme trend voor deze zomer. Gabor dames sandalen zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om zowel casual als chique te dragen. Vooral wanneer je kiest voor een wat stoerder model, is het een super goede schoen om je volledige outfit wat extra cachet te geven. Dus heb jij nog geen sandalen in je kast staan, dan is het zeker de moeite waard om je hier eens in te gaan verdiepen.

Tot slot

Het grote voordeel aan trends, is dat je ze niet per se hoeft te volgen. Juist dit maakt het shoppen zo leuk. Je kunt er na kijken en uiteindelijk zelf bepalen wat je ermee doet. Als we kijken naar een grote speler in de wereld van schoenen, dan zien we dat Durlinger schoenen een enorm aanbod schoenen heeft voor allerlei verschillende type mensen. Kortom, keuze genoeg!