De voordelen van Riggingbox voor uw evenement

De voordelen van Riggingbox voor uw evenement

Als u betrokken bent bij de organisatie van een evenement, dan weet u hoe belangrijk het is om over het juiste riggingmateriaal te beschikken. Riggingbox is gespecialiseerd in het verhuren van deze materialen. In dit artikel leest u alles over riggingmateriaal en de voordelen van Riggingbox voor uw evenement!

Wat is riggingmateriaal?

Als u werkzaam bent in de evenementensector is ‘rigging’ voor u vast geen onbekend begrip. Toch leggen we kort uit wat het betekent.

Rigging is een term die wordt gebruikt voor alle materialen om verlichting, geluidsapparatuur, schermen en andere audiovisuele middelen op te hangen bij evenementen. Trussen en motortakels zijn onder andere materialen die hierbij veel worden gebruikt. Riggingmateriaal speelt een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en beleving voor de aanwezige gasten.

Huren van riggingmateriaal

Het aanschaffen van deze materialen kan erg duur zijn, vooral als u slechts af en toe een evenement organiseert. In dit geval is het huren van riggingmateriaal de perfecte oplossing. Het huren van deze materialen geeft u toegang tot hoogwaardige apparatuur zonder de hoge kosten van aankoop, opslag en onderhoud. Dit is waar Riggingbox in beeld komt. Riggingbox is gespecialiseerd in het verhuren van trussen, motortakels, takelsturing en vele andere materialen voor evenementen.

De voordelen van Riggingbox

Flexibel

U kiest zelf welke materialen u nodig heeft en wanneer u deze nodig heeft. Huur de materialen voor een dag, week, maand of zelfs een jaar!

Uitstekende service

Riggingbox heeft dankzij de jarenlange ervaring een uitgebreide kennis van welke materialen nodig zijn voor uw situatie. Dit betekent dat u altijd een passend advies krijgt bij het huren van uw materialen. Bovendien biedt Riggingbox een 24/7 spoedservice, waardoor ze altijd bereikbaar zijn als u problemen heeft met de door u gehuurde producten. Kan het niet op afstand opgelost worden? Dan komt Riggingbox gewoon naar u toe, waar ter wereld u ook bent!

Levering op locatie

De gehuurde materialen haalt u eenvoudig op in het magazijn in Utrecht, maar Riggingbox biedt ook een mogelijkheid tot levering op locatie. Ongeacht waar u zich bevindt, wereldwijd!

Geen eigen opslag nodig

De materialen die u huurt worden pas bij uw locatie afgeleverd op het moment dat u ze nodig heeft. Hierdoor heeft u dus geen eigen opslag nodig. Dit bespaart kosten en ruimte!

Regelmatige keuring en certificering

Om de veiligheid te waarborgen worden alle materialen regelmatig geïnspecteerd en gecertificeerd. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de veiligheid van de door u gehuurde materialen. Ook als u de materialen voor een langere periode huurt of zich in het buitenland bevindt. Riggingbox keurt de materialen zowel in het magazijn in Utrecht, als bij u op locatie.

Organiseert u binnenkort een evenement?

Dan is Riggingbox voor u de perfecte partner! In het uitgebreide assortiment vindt u altijd wat u nodig heeft om van uw evenement een succes te maken. Of u nu een klein evenement of groot festival organiseert. Bovendien zorgt het professionele team ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw evenement.