De leukste partyspellen voor volwassenen

De leukste partyspellen voor volwassenen

Ben jij ook zo'n fan van spelletje spelen met vrienden en familie? Dan zijn hier de allerleukste partyspellen voor volwassenen van dit moment. De meeste partyspellen zijn voor 2 tot 12 spelers en zijn bedoeld om casual te spelen zonder al te veel na te hoeven denken. De top 5 van de leukste partyspellen van dit moment zijn: What Do You Meme, Hellapagos, 30 Seconds, Dixit Odyssey en Ticket To Ride Nederland. Deze spellen beloven een hoop vermaak en kun je keer op keer blijven spelen waarbij je iedere keer weer een nieuwe tactiek kunt uitproberen. De spellen zijn leuk om te spelen met volwassenen maar kunnen ook worden gespeeld met kinderen.

Ticket To Ride in alle edities

Het spel Ticket To Ride neemt in populariteit toe en dat is niet voor niks. Door de vele uitbreidingen kun je het spel keer op keer blijven spelen of de editie kopen die jij leuk vindt. Ticket To Ride Nederland neemt je mee door de leukste plekken in Nederland. Naast deze editie heb je ook Ticket To Ride Europe, UK of USA. Het is de bedoeling dat je aan de hand van jouw getrokken kaartje de route aflegt op het bord. Hierbij speelt tactiek een grote rol voor de winst. Je kunt dit spel met 2 of meer personen spelen en zal urenlang speelplezier opleveren. Het leukste aan Ticket To Ride is dat dit geweldige spel nooit verveeld. Zeker niet als je beschikt over verschillende edities en uitbreidingen.

Alle soorten spellen bij elkaar in één webshop

Bordspellen zijn leuk om te spelen. Organiseer je regelmatig een spelavond? Dan is het leuk als je meerdere opties in de kast hebt liggen. Een breed aanbod aan de allerleukste partyspellen van dit moment vind je bij KoningBordspel.nl. Dobbelspellen, kaartspellen, bordspellen of partyspellen; je vindt alles voor een onvergetelijke avond vol plezier. Je hebt de keuze uit spellen voor volwassenen, kinderen of een combinatie. Ook kun je een spel uitkiezen welke je met 2 spelers kunt spelen of met meerderen. Ben je erg fanatiek of kan je goed tegen je verlies? Test het uit met de verschillende spelletjes in het assortiment.