Ben jij al klaar voor een elektrisch wagenpark?

Ben jij al klaar voor een elektrisch wagenpark?

Je ziet het om je heen gebeuren; iedereen gaat elektrisch rijden! Dit geldt voor mensen die een particuliere auto kopen, maar zeker ook bedrijfsmatig wordt hier steeds meer voor gekozen. Ben jij ook aan het overwegen om over te stappen op een volledig elektrisch wagenpark? Een verstandige keuze, dit is goed voor het milieu, voor je maandelijkse kosten, maar zeker ook om medewerkers aan te trekken en te behouden. Wij hebben een aantal goede redenen voor je, waarom nu de tijd rijp is om over te stappen op een elektrisch wagenpark!

Minder CO2-uitstoot

De energietransitie zorgt ervoor dat zowel particulieren als bedrijven moeten veranderen als het gaat om hun energieverbruik. CO2-uitstoot als gevolg van het gebruik van fossiele brandstof is hier een belangrijk onderdeel van. Als je nu nog auto’s hebt rondrijden op benzine of diesel, is de kans groot dat dit de laatste exemplaren zullen zijn in je wagenpark. De overheid stelt namelijk steeds strengere eisen op het gebied van de CO2-uitstoot, alleen dit gegeven al, zorgt ervoor dat je eigenlijk wel moet overstappen. Aan de andere kant; het is natuurlijk ook een fijn idee dat je als bedrijf ook meehelpt aan een schoner milieu. Hiermee trek je bovendien ook nog eens meer klanten en medewerkers aan; deze twee groepen stellen het namelijk steeds meer op prijs dat je als bedrijf groen bezig bent.

Eenvoudig proces

Overstappen naar een elektrisch wagenpark is goed te doen. De eerste stap is (eventueel in overleg met de leasemaatschappij) het afscheid nemen van auto’s binnen je wagenpark die nog op fossiele brandstof rijden. Tweede stap is het aanschaffen/ of leasen, van elektrische auto’s. Natuurlijk moet je er wel voor zorgen dat er laadpalen op het werk beschikbaar zijn, zodat medewerkers en klanten weer met een volle accu huiswaarts kunnen keren. Overigens worden laadpalen door klanten ook zeer gewaardeerd, dus deze palen verdienen zichzelf eigenlijk razendsnel terug. Als je kiest voor REVOLT, kies je voor een totaaloplossing, waarbij zij zorgdragen voor het plaatsen en beheren van de laadpalen. Ideaal, als je het fijn vindt om hier geen werk aan te hebben, maar dat je wel zeker weet dat dit goed geregeld is. Schakel jij ook over naar een elektrisch wagenpark?