Welke dag begint de kermis Apeldoorn in 2024?

Welke dag begint de kermis Apeldoorn in 2024?

De kermis in Apeldoorn is een populaire jaarlijkse traditie waar vele bezoekers naar uitkijken. Elk jaar komen er weer nieuwe attracties en lekkernijen naar de stad om jong en oud te vermaken. Het is dan ook niet vreemd dat er al vroeg in het jaar wordt gevraagd: welke dag begint de kermis in Apeldoorn in 2024? In dit artikel gaan we die vraag beantwoorden en delen we meer informatie over dit geliefde evenement.

Bekijk hier meer informatie over de kermis in Apeldoorn.

De kermis in Apeldoorn

De kermis in Apeldoorn is een gezellig evenement dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van de stad. Met attracties, kraampjes en muziek is er voor ieder wat wils. Van spannende thrillrides tot zoete suikerspinnen, de kermis heeft het allemaal. Veel mensen kijken dan ook reikhalzend uit naar de start van dit spektakel.

Editie van 2024

In 2024 zal de kermis in Apeldoorn van start gaan op donderdag 26 september. Op deze dag zullen de poorten openen en kunnen bezoekers genieten van alle attracties en festiviteiten die de kermis te bieden heeft. De kermis duurt in totaal tien dagen, dus er is genoeg tijd om meerdere keren langs te komen en alle attracties uit te proberen.

Programma

Tijdens de kermis in Apeldoorn zijn er diverse activiteiten te beleven naast de attracties. Zo worden er vaak speciale themadagen georganiseerd, zoals een familiedag of een avond vol vuurwerk. Ook zijn er regelmatig optredens van bekende artiesten en is er volop gelegenheid om te smullen van lekkernijen zoals oliebollen en suikerspinnen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de kermis in Apeldoorn en het programma van 2024 kun je terecht op de officiƫle website van de gemeente Apeldoorn. Hier vind je het laatste nieuws, updates over attracties en openingstijden, en nog veel meer. Ook lokale nieuwsbronnen zoals ApeldoornsNieuws.nl zullen ongetwijfeld verslag doen van de kermis en alle festiviteiten die plaatsvinden.

De kermis in Apeldoorn is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel mensen naar uitkijken. In 2024 zal de kermis van start gaan op donderdag 26 september en tien dagen lang volop vermaak bieden voor jong en oud. Met attracties, lekkernijen en optredens belooft het weer een spektakel te worden. Zet de datum dus alvast in je agenda en kom genieten van de gezelligheid en sfeer van de kermis in Apeldoorn!