Wat is een entresolvloer?

Wat is een entresolvloer?

Heb je op korte termijn meer werkruimte nodig? Wil je uitbreiden, maar wil je niet je bedrijfsgebouw verlaten, omdat die je eigenlijk heel goed bevalt? Wel uitbreiden, maar wil je de kosten laag houden? Een entresolvloer biedt de ideale oplossing! Hiermee creëer je in een korte tijd meer werkruimte, de vloer kan gewoon in je bestaande bedrijfspand worden aangebracht (mits geschikt) en de kosten vallen ook nog eens reuze mee. Hieronder kun je nog veel meer lezen over de entresolvloer!

Optimale ruimtebenutting

Heb je een bedrijfspand die best hoog is? Dan is de kans groot dat hier een entresolvloer in past. Een entersolvloer wordt ook wel tussenvloer genoemd, ideaal voor als je bijvoorbeeld meer kantoorruimte nodig hebt of productieruimte. Je bedrijfspand wordt op deze manier natuurlijk optimaal gebruikt qua ruimte, bovendien hoef je geen extra ruimte te huren ergens anders. Heb je nu een aantal logistieke processen, die je eigenlijk het liefste wil scheiden? Dan is een entresolvloer hier bij uitstek voor geschikt. Dat wordt straks heerlijk werken met een entresolvloer!

Entresolvloer is gemakkelijk in te passen

Als de entresolvloer qua ruime past in je bedrijfsgebouw, is deze gemakkelijk aan te brengen. Een entresolvloer is een op zichzelf staande vloer, die zichzelf als het ware draagt. Het normale werkproces kan dan dus ook gewoon doorgaan tijdens het aanbrengen van de vloer. Extra voordeel; de tussenvloer kan er dus ook zo weer uitgehaald worden en bijvoorbeeld mee worden verhuisd naar een andere locatie als je ooit wel gaat verhuizen als bedrijf.

Uitstekende investering

Een betere investering kun je eigenlijk niet bedenken; met een entresolvloer creëer je meer werkruimte in een bestaand bedrijfspand. Dit doe je ook nog eens tegen relatief lage kosten en de vloer is ook nog eens mobiel, zodat je die altijd weer kunt verkopen of op een andere plek kunt gebruiken. Als je deze investering vergelijkt met bijvoorbeeld het huren van extra werkruimte, is een entresolvloer natuurlijk de beste keuze. Bovendien is het ook nog eens een waardevermeerdering van je bedrijfspand, voor een koper in de toekomst van je bedrijfspand, is extra inpandige werkruimte natuurlijk ook erg interessant. Een prima investering dus, waar je geen spijt van zult krijgen!