Waar koop je het makkelijkste online een cadeaukaart?

Waar koop je het makkelijkste online een cadeaukaart?

Tegenwoordig doen we steeds meer van onze aankopen online. Dat is natuurlijk niet heel gek in de digitale wereld waar we momenteel in leven. We zijn druk bezig met van alles, doen veel verschillende dingen en houden vaak weinig tijd over om nog even lekker de stad in te gaan. In deze tijd waar digitalisering blijft toenemen blijft ons online koopgedrag echt niet meer bij kledingen. Op internet kopen we tegenwoordig huis en tuin producten, elektronica, boeken, eten, speelgoed, zonnepanelen en nu ook heel gemakkelijk cadeaukaarten. The topup store is namelijk de online verkoper van verschillende cadeaukaarten.

Wat is The topup store?

Je kent het nog wel, vroeger nog even snel naar het dorp om voor de verjaardag van je kind, neefje of nichtje snel een tegoedbon te halen voor de PlayStation store of Xbox. Dit komt met verschillende nadelen, fysiek winkelen is namelijk duur, kost je veel tijd en is soms erg saai. Dit is door The topup store verleden tijd. Bij The topup store koop je namelijk snel en voordelig een online cadeaukaart. Binnen 30 seconde ontvang je de gekochte tegoedkaart in je mail. Makkelijker kan het bijna niet.

Snel, gemakkelijk en veilig

The topup store maakt het voor iedereen die snel een cadeau nodig heeft niet alleen gemakkelijker, maar ook erg veilig. The topup store is in 2020 begonnen met het verkopen van giftcards voor bijvoorbeeld de PlayStation store, Xbox gold, Nintendo eShop. Daarnaast verkopen ze Minecraft Minecoins en verschillende add-ons voor een diversiteit aan games. Daarnaast heeft The topup store verschillende vette giveaways, acties en loterijen. Ook werken ze nauw samen met enkele van de beste esporters, streamers en voetballers.

Wat kan je met een cadeaukaart?

Er zijn een hoop verschillende cadeaukaarten waar je bij The topup store uit kan kiezen. Maar wat kan je er nou eigenlijk mee? Nou, gelukkig heel veel. Het is wel erg afhankelijk van de kaart die je aanschaft natuurlijk. Koop je bijvoorbeeld een cadeaubon voor de PlayStation store, dan kan je deze toevoegen als tegoed voor je PlayStation portemonnee. Daarna kan je er games van kopen, extra content en dlc’s mee aanschaffen of gebruiken voor PlayStation plus, zodat je oneindig online kan blijven gamen met je vrienden.

Verschillende cadeaukaarten

De cadeaukaarten zijn er niet alleen in verschillende soorten maar ook in verschillende maten. Voor de PlayStation heb je bijvoorbeeld een 5 euro PlayStation kaart, maar als je wat meer te besteden hebt is er ook een PlayStation kaart van 50 euro beschikbaar, voor dat geld kan je een nieuwe game kopen of voor PlayStation plus voor 3 maanden aanschaffen, hou je nog wat over ook. De Xbox cadeaukaarten hebben ook verschillende waardes, zoals bijvoorbeeld het Xbox tegoed 10 euro, Xbox kaart van 20 euro en Xbox giftcard 50 euro. Er zit dus echt voor iedereen wat bij.