Telecom in goede handen bij Pocos

Telecom in goede handen bij Pocos

Pocos is al meer dan twintig jaar een begrip op het gebied van telecommunicatie. Naast netwerk connectiviteitsdiensten biedt Pocos ook hosted telefonieomgevingen aan en kun je hier terecht voor datacenterdiensten. Dit is de ideale partner voor bedrijven die zich willen richten op hun kernactiviteiten en altijd willen kunnen vertrouwen op stabiele telecommunicatie. 

Telefonie in goede handen

Voor hoogwaardige en vernieuwende oplossingen op telefoniegebied, is Pocos de ideale partner. Bellen via internet via (VoIP) is de standaard en dat is ook bij dit telecombedrijf het geval. Als enige in de markt kun je hier terecht voor maar liefst vier hosted telefonieplatforms, namelijk 3CX, Swyx, Xelion en Microsoft Teams. Er valt hier dus veel te kiezen. Wil je als bedrijf een uitgebreide, gespecialiseerde oplossing die voor jouw bedrijf op maat gemaakt is? Of is voor jouw bedrijf een standaardoplossing ook prima? Beide keuzes zijn mogelijk bij deze telecom provider.

Zakelijke connectiviteit waar je op kunt bouwen

Heb je als bedrijf veel contact met je klanten via internet? Dan is stabiele, zakelijke connectiviteit van groot belang. Bij Pocos kun je rekenen op stabiele verbindingen, waardoor het altijd fijn zakendoen is. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van zakelijke verbindingen, bijvoorbeeld via de mail. Bestanden worden over en weer gestuurd tussen bedrijven, klanten en leveranciers, denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s en filmpjes. Als er dan een storing optreedt, zit je daar als bedrijf niet op te wachten. Ondanks dat je vaak niets kunt doen aan een storing, wordt dit door klanten en leveranciers toch als storend ervaren als dit gebeurt. Pocos werkt samen met onder andere Eurofiber, VodafoneZiggo en KPN. Deze connecties zorgen ervoor, dat er altijd koppelingen zijn met stabiele, betrouwbare netwerken. Hiermee is het altijd stabiel en betrouwbaar zakendoen, wat door klanten en leveranciers zal worden gewaardeerd.

Mobiele telefonie

Pocos heeft een eigen mobiele dienst, genaamd MobileNL. Daarnaast maakt dit telecombedrijf gebruik van één van de grootste mobiele netwerken van Nederland. Bovendien wordt bij Pocos vaste telefonie geïntegreerd in de mobiele telefonie. Voordeel hiervan is dat de voordelen die vaste telefonie biedt, mee worden genomen in het mobiele netwerk. Een slimme oplossing dus van Pocos, die bedrijven hiermee voorziet van extra functionaliteit.