Wat doe jij met Valentijnsdag?

Wat doe jij met Valentijnsdag?

Op de dag van de liefde kan je natuurlijk niet achterblijven om je partner in het zonnetje te zetten of jullie liefde te vieren. Als een echte romanticus is het zaak om op een originele manier je partner te verrassen. Dit kan met een leuk cadeautje, maar misschien wel des te leuker is het om iets actiefs samen te gaan doen of in ieder geval aandacht te besteden aan de dag van de liefde. Helaas gooit corona roet in het eten, waardoor veel niet mogelijk is. Gelukkig bieden de versoepelingen wel de mogelijkheid om toch lekker er op uit te gaan. In dit artikel bespreken wij een aantal leuke opties voor Valentijnsdag. Wees niet bezorgd, want de standaard uitjes als een ontbijtje op bed, boswandeling, romantische film kijken, restaurant bezoeken of een nachtje weg hebben wij uit de lijst gehouden. 

Leuke en romantische Valentijnsdag ideeën

Waar jullie liefde is ontstaan; Jullie eerste date, wie kan hem niet herinneren? Het herbeleven van jullie eerste date is een leuke manier om de liefde te vieren en speciale herinneringen op te halen. Bespreek met elkaar wat je er van vond of wat je juist verliefd maakte of juist niet leuk vindt. 

Bucketlist; Een paar jaar geleden was het maken van een bucketlist erg hip en trendy, zeker door de film The Bucket List met Jack Nicholson en Morgan Freeman. Door deze populariteit was iedereen een persoonlijke bucketlist aan het maken. Op Valentijnsdag kan dat anders door een bucketlist te maken voor jullie samen. Welke dingen willen jullie nog samen doen of welke steden moeten jullie echt nog bezoeken. Samen een bucketlist maken zal ervoor zorgen dat jullie dichter naar elkaar groeien. Wat wil je nog meer op Valentijnsdag?

Back to the roots; Denk je alles over je partner te weten of denkt jouw partner je door en door te kennen? Neem je partner mee waar het allemaal begon en deel leuke verhalen over je jeugd, dingen je altijd zijn bijgebleven of die ene speciale plek met mooie herinneringen. Ook leuk om je partner te verrassen met een trip back to memory lane.

Een sportieve Valentijnsdag; Zeker nu de Olympische Winterspelen op het punt staan te beginnen is het wellicht een goed moment om samen te genieten van een buitensport. Als het weer het toelaat kun je gaan schaatsen op de lokale schaatsbaan, gaan skiën in een skihal of een pittige frisse wandeling buiten. Goed voor lichaam en geest!

Deur op slot en telefoon uit; Neem lekker een dagje vrij van werk, zeg al je afspraken af, stuur de kinderen naar opa en oma en vergeet vooral je telefoon niet uit te zetten. Er is niks mis met een dag alleen voor jullie. Trek lekker een badjas aan en houd deze aan. Gedurende de dag kan je in huis leuke dingen doen, denk aan een filmpje kijken, lekker eten maken en er mag best wat tijd zijn voor romantiek. Zorg wel dat je alles in huis hebt, want niks is vervelender om nog de deur uit te moeten. 

Rollenspel; Bij uitstek is Valentijnsdag een dag om de liefde wat nieuw leven in te blazen. Een rollenspel klinkt misschien een beetje gek, maar jongens en meisjes wat een plezier zullen jullie beleven. Neem beide een andere gedaante aan en verras elkaar. Dit kan romantisch zijn met een spannend kostuum van bijvoorbeeld Sexshop City, maar ook voor ander soort rollenspel zijn er in feestwinkels, online sexshop en lingeriewinkels vaak leuke ideeën te vinden.