Op zoek naar unieke kraamcadeaus?

Op zoek naar unieke kraamcadeaus?

Wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeau kan het al snel voelen alsof alles tegenwoordig hetzelfde is. Loop een willekeurige babywinkel in en vrijwel alles is hetzelfde. Daarnaast bestaat natuurlijk ook nog de kans dat iemand anders hetzelfde geeft als jij, en dat wil je uiteraard voorkomen.

Gelukkig zijn er ook veel unieke kraamcadeaus te vinden, zelfs cadeaus waarbij je zelf de kleuren kunt bepalen! Wat denk je bijvoorbeeld van een speenkoord met naam in de kleuren van de babykamer, of schattige mutsjes in allerlei moderne, natuurlijke kleuren?

Natuurlijke kleuren en materialen

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zijn de kraamcadeaus niet alleen duurzaam, maar daarnaast ook geschikt voor ieder kind. Of het nou een jongen of een meisje is, dat maakt bij natuurlijke kleuren niks uit. Uiteraard kun je er wel voor kiezen iets in kleur toe te voegen, maar let er wel op dat het niet gaat overschreeuwen.

Een ander voordeel is, is dat het overal bij past. baby mutsjes in wit, beige of bruintinten kunnen in principe voor ieder kind, maar zijn daarnaast ook prima te combineren met een jas of deken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kleur van jouw cadeau zo uniek is, dat het nergens bij past en daardoor niet gebruikt gaat worden.

Kraamcadeaus voor mama

Kraamcadeaus zijn meestal voor de baby, maar ook de mama verdiend zeker wel een cadeau! Wat denk je bijvoorbeeld van een armband met bedels, die je uiteraard zelf uit kunt zoeken? Of een simpele armband van satijnkoord met een hartje of een andere bedel.

Er zijn veel mogelijkheden voor het samenstellen van een armbandje en het is natuurlijk maar net wat de moeder mooi vindt. Je zou er ook voor kunnen kiezen een armband van lint te nemen met de letters van het pasgeboren kindje, of een armband met de tekst ‘mama’.

Ook voor de moeder zijn er dus zeker kraamcadeaus te krijgen, al zijn deze over het algemeen wel minder beschikbaar als de cadeaus voor de baby. Je kunt natuurlijk ook altijd nog een lekkere fles wijn kopen, een doosje sushi of een vers broodje filet Americain. Deze dingen heeft ze immers negen maanden lang niet mogen eten en drinken, en heeft ze nu misschien wel weer heel erg veel zin in.