Op reis? Deze 3 gadgets zijn onmisbaar!

Op reis? Deze 3 gadgets zijn onmisbaar!

Hou je van reizen? Dan zijn handige gadgets ideaal! Gadgets maken het reizen zelf aangenaam, maar ook het verblijf tijdens je vakantie. Hieronder hebben we de belangrijkste 3 reisgadgets voor je op een rijtje gezet, die absoluut niet mogen ontbreken in je koffer!

Lichtgewicht rugzak

Hou je ervan om op vakantie lekker veel te wandelen? Of bezoek je graag bezienswaardigheden? En neem je dan altijd graag een rugzak mee om je lunch in te bewaren en andere zaken die je onderweg bij je wilt hebben? Dan doe je er verstandig aan om voor een lichtgewicht rugzak te gaan. Op het moment dat je rugzak steeds leger raakt onderweg (omdat je de broodjes opeet en het flesje water steeds leger raakt) dan is het natuurlijk zonde dat je wel steeds nog de rugzak moet dragen. Zeker als deze op een bepaald moment helemaal leeg is. Een lichtgewicht rugzak kun je heel klein maken en in een broekzak stoppen. Je zult merken dat aan het einde van de middag dit heel veel scheelt in gewicht, wel zo fijn als je nog een flink stuk moet lopen naar de plek waar je gaat overnachten. 

Pasjeshouder

Een mens heeft tegenwoordig nogal wat pasjes in zijn leven. Denk hierbij aan bankpassen, spaarpassen en bijvoorbeeld tankpassen. Op vakantie zul je ongetwijfeld ook passen meenemen die je zeker bij je wilt hebben, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de pas van je zorgverzekeraar. Een pasjeshouder is ideaal als je alle passen overzichtelijk bij elkaar wilt hebben. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de bankpassen bij elkaar te bewaren en de passen op het gebied van gezondheid. Pasjeshouder zijn er in verschillende materiaalsoorten en uitvoeringen. Pasjeshouder heren? Die ga je online gegarandeerd vinden! Ook kun je gaan voor jouw lievelingskleur. Voor welke pasjeshouder ga jij?

Powerbank op zonne-energie

Ga je vaak op vakantie naar plekken in de wereld waar geen stroom is? Denk hierbij bijvoorbeeld aan plekken als de jungle of de Noordpool. Of maak je graag lange wandelingen, waarbij je geen zin hebt om onderweg ergens je apparaten op te gaan laden? In dit soort gevallen, is een powerbank op zonne-energie ideaal. Tijdens je wandelingen in de zon, laadt deze powerbank namelijk gewoon op. Dat betekent dat als je stroom uit je powerbank haalt voor je apparaten, dat deze stroom door de zon weer wordt aangevuld. Duurzamer als dit wordt het niet!