Notitieboekje gebruiken als receptenboek

Notitieboekje gebruiken als receptenboek

Ben je dol op koken en sta je graag in de keuken om de heerlijkste recepten klaar te maken? Alleen weet je niet meer waar je een recept hebt opgeslagen of bewaard? Je kunt een notitieboekje gebruiken als receptenboek zodat je het in een mooi overzicht hebt.

Notitieboekje met naam

Een notitieboekje is een uitstekende manier om al je recepten te bundelen. Je schrijft er al je favoriete recepten in en je kunt het vervolgens eenvoudig en snel weer terug vinden. Ook kun je het aanvullen met prachtige zelfgemaakte fotos van het recept zodat je ook direct weer weet hoe het recept er uit ziet. Op deze wijze raak je nooit meer een recept kwijt en kun je onbezorgd de keuken in! Je kunt ook de gezinsleden hun favoriete recepten erin laten zetten. Als jullie dan een keer niet weten wat je wilt eten kun je samen iets heerlijks uitkiezen. Nog leuk ook! Ook kun je een notitieboekje makkelijk uitlenen. Notitieboekje met naam bestellen? Online heb je genoeg opties bij mijnnotitieboekje.nl.

Het is een stuk persoonlijker

Een notitieboekje waarin al jouw recepten staan vermeld is een stuk persoonlijker als een saai document of als ze allemaal staan opgeslagen op je computer. Je kiest een notitieboekje met een cover die jij leuk vindt en je kunt zelf de indeling bepalen. Ook kun je er allei verschilende fotos bijplakken en kun je recepten aanvullen met toevoegingen die jij er bij lekker vindt. Vergeet ook zeker niet om een stijlvolle kookboekstandaard te kopen waar je je notitieboekje op kwijt kunt.

Voor iedere categorie een notitieboekje

De meeste mensen hebben vaak meerdere notitieboekjes in huis. Want ja, als je er weer één ziet liggen in de winkel met een leuke kaft gaat die mee naar huis! Kun je deze mooi gebruiken om je recepten in te schrijven en op te delen per categorie. Neem bijvoorbeeld een aparte notitieboek voor je voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, nagerechten en noem het allemaal maar op. Zo zoek je nog sneller een recept op die je wilt gaan maken. Het is zeker aan te raden om dit te doen als je over een groot aantal recepten beschikt. Anders heb je kans dat het onoverzichtelijk wordt.