Luxe horren op maat van Grandeur

Luxe horren op maat van Grandeur

Een hor zorgt ervoor dat je insecten buiten de deur houdt, maar frisse lucht er wel in kan. Hoe fijn is het om je huis goed te kunnen ventileren, zonder dat er vliegen en wespen kunnen komen? Als je kiest voor een hor van Grandeur, ga je ook nog eens voor kwaliteit. Dat wordt een heerlijke lente!

Op maat gemaakt

Grandeur horren kun je op maat laten maken. Ieder huis is anders, maar ook iedere deur is anders. Dit vraagt vaak om een maatwerkoplossing die Grandeur kan bieden. Ideaal als je het belangrijk vindt dat je hor aansluit bij je woning zelf, maar ook bij de woonstijl die je hebt gekozen. Hiermee wordt het één geheel en valt de hor vrijwel niet op. Er is veel keuze op het gebied van stijlen en kleuren. Gegarandeerd dat jouw stijl en lievelingskleur hier ook tussen zal zitten. Grandeur horren zijn overigens ook geschikt voor Velux dakramen.

Hor voorkomt hooikoorts

Een hor biedt bescherming tegen hooikoorts. In de lente zweven er pollen door de lucht, deze pollen zorgen ervoor dat mensen last krijgen van hooikoorts. Een hor houdt deze pollen tegen, waardoor deze pollen niet in je huis kunnen komen. Hiermee ben je dus gegarandeerd beschermd tegen hooikoorts in je eigen woning.

Lange levensduur

Als je kiest voor een hor van een premium merk als Grandeur, kun je rekenen op een lange levensduur. Het hoogwaardige materiaal wat voor de horren wordt gebruikt is prima bestand tegen weersinvloeden, daarnaast heb je er vrijwel geen onderhoud aan. Je hebt er dus jarenlang plezier van en je hoeft niet bang te zijn dat je na een aantal jaren alweer een nieuwe hor moet kopen.

Prima investering

Een hor van een kwaliteitsmerk als Grandeur is een prima investering. De lange levensduur zorgt ervoor dat je niet snel een nieuwe hoeft te kopen. Onderhoud heb je bovendien er niet of nauwelijks aan, wat ook weer in de kosten scheelt. Daarnaast is het ook nog eens een meerwaarde voor je huis, wat naar voren zal komen als je huis wordt getaxeerd. Je woning zal namelijk meer waard zijn als je hebt gekozen voor een hor van Grandeur.