Leuke cadeautips voor een meisje van 2 jaar

Leuke cadeautips voor een meisje van 2 jaar

Je zult het vast wel herkennen; de ontwikkeling van een meisje van 2 gaat heel snel. Vanaf deze leeftijd krijgen meisjes interesse in ander speelgoed en zijn ze erg leergierig. Een prima moment om je dochter een leuk cadeau te geven, waar ze ook nog eens veel van leert! Wij hebben een aantal cadeautips voor je, waar jouw dochter zeker blij van wordt!

Muziekinstrument

Een muziekinstrument heeft veel voordelen; kinderen kunnen er uren mee spelen en het bevordert ook nog eens de muzikale vorming van een kind. Een triangel, drumstokjes of een sambabal; ieder instrument vindt jouw kind geweldig. Het ritmegevoel wordt er mee gestimuleerd en muziek in huis is altijd goed voor de gezelligheid. Door als ouders zelf mee te doen maak je het voor je dochter nog leuker en leerzamer.

Kinderkeuken

Kinderen van 2 jaar oud zijn speels en nieuwsgierig. Alles wat ze zien, willen ze zelf het liefste ook doen. De keuken vinden ze een zeer interessant gedeelte van het huis, hier gebeurt namelijk van alles; je kunt er koken, er zijn kastjes en een kraan. Kinderen kunnen uren spelen met hun eigen kinderkeukentje. Voor meisjes van 2 is een eigen keuken dan ook een prachtig cadeau. In hun eentje spelen ze er graag mee, maar zeker ook met een vriendje. Een kinderkeuken biedt veel speelplezier en is ook nog eens hartstikke leerzaam.

Kinderscooter

Een kinderscooter is het droomcadeau van ieder meisje dat 2 wordt. Het geeft kinderen namelijk bewegingsvrijheid en het maakt ze trots. Een kinderscooter is een uniek cadeau waar niet alleen een kind blij van wordt, maar zeker ook de ouders. Want ga je als gezin bijvoorbeeld een stuk wandelen, dan kan je dochter met de kinderscooter zichzelf voortbewegen. Er hoeft geen kinderwagen mee en je hoeft haar ook niet te tillen als ze moe is. Een kinderscooter is bovendien ook nog eens veilig omdat de maximale snelheid is begrensd, daarnaast kun je ook nog kiezen voor zijwielen. Kinderscooters zijn er in verschillende kleuren, een meisje van 2 zou natuurlijk dolblij zijn met een prachtige roze kinderscooter. Een kinderscooter werkt op een accu, hierdoor kun je deze altijd gemakkelijk en snel weer opladen.