Kunstkerstboom ideaal en net echt!

Kunstkerstboom ideaal en net echt!

Valt het jou ook op dat steeds meer mensen kiezen voor een kunstkerstboom? Niet zo gek, want het biedt namelijk heel veel voordelen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, je hebt er geen werk aan en het is ook nog eens een uitstekende investering. Stap jij dit jaar ook over?

Uitstekende investering

Voor een echte kerstboom ben je zo dertig euro kwijt. En dan heb je het alleen nog maar over de boom zelf, nog niet over de verlichting, de piek en de ballen. Daarnaast moet je naar een plek rijden waar je de kerstboom moet halen, wat je ook nog eens brandstof kost. Een kunstkerstboom is een eenmalige uitgave waar je de rest van je leven plezier van hebt. Je hebt het geld voor de aanschaf dan ook snel terugverdiend. Die dertig euro per jaar voor een kerstboom vallen sowieso weg, plus de kosten die je maakt voor vervanging van ballen en verlichting. Hier komt dan nog de besparing voor de brandstof bij, omdat je de deur niet meer uit hoeft voor een nieuwe boom. Prima investering dus!

Geen werk aan een kunstkerstboom

Het begint al als je een echte kerstboom gaat halen. Je legt de boom op de achterbank en de eerste naalden vallen al uit. Nadeel van deze naalden is, dat je ze in de zomer nog tegenkomt. Ze zijn klein en dun en hiermee dus ook nog eens vrijwel onzichtbaar. Eenmaal thuis aangekomen zal de kerstboom weer naalden verliezen bij het opzetten van de boom, ook deze naalden moeten opgeruimd worden. In de periode dat de boom staat, zal deze eveneens naalden verliezen die ook weggehaald moeten worden. Daarnaast moet je de boom optuigen en weer aftuigen, bovendien moet je de boom ook weer afvoeren, bijvoorbeeld door deze naar de gemeentewerf te brengen. Al met al veel werk, wat je allemaal niet meer hebt met een kunstkerstboom.

Veel keuze aan kunstkerstbomen

Wil je een kerstboom met verlichting? Dat is mogelijk! Hou je van een kerstboom die rijkelijk verlicht is met verschillende kleuren lampjes? Een opvallende piek? Het kan. Door te kiezen voor jouw ideale kerstboom, haal je een kerstboom in huis die voldoet aan jouw specifieke wensen. Dat wordt straks puur genieten in de volgende kerstperiode!