Kokend water kranen bestellen

Kokend water kranen bestellen

Ga je binnenkort een nieuwe keuken plaatsen of wil je bepaalde producten vervangen om zo een verbeterde look te krijgen? De kraan kan een echte eyecatcher in de keuken zijn en is daarom meer dan alleen product dat water geeft. Er bestaan kranen in talloze modellen, kleuren en ze zijn te verkrijgen met verschillende functies. Wat past het beste bij jou?

Kraan met kokend water

Een veel gekozen kraan van dit moment is de kraan met een kokend water functie. Het wordt tegenwoordig standaard geleverd bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Met deze kraan heb je in een handomdraai kokend water. Hartstikke handig als je snel een kop thee wilt zetten of om je pannen mee te vullen. Er wordt vaak gedacht dat deze kranen mogelijk gevaarlijk kunnen zijn omdat men denkt dat je per ongeluk kokend water over je handen heen kunt krijgen. Hier hoef je absoluut niet bang voor te zijn van de fabrikanten beschikken over een fantastische techniek waardoor het volkomen veilig is.

Kraan met een uittrekbare uitloop

Een andere kraan die populair is is een kraan met een uittrekbare uitloop. Deze is ook te verkrijgen in combinatie met de kokend waterkraan. De uittrekbare uitloop is flexibel waardoor je met de sproeier eenvoudiger de afwas kunt doen maar ook de spoelbak veel schoner krijgt. De hoekjes krijgen nu geen kans meer om vies te worden! Er is ook een ruime keus aan sproeikoppen. Denk aan diverse groottes en kleuren. Kokend water kraan bestellen? Het is zeker een goede aankoop!

De kleur van de nieuwe kraan

Natuurlijk is het zeer belangrijk om te kijken naar welke functies de kraan allemaal biedt, het is immers een product dat je veel gebruikt in de keuken. De andere stap is het bepalen van welke kleur je de nieuwe kraan wilt hebben. De standaard kleuren die je in veel woningen ziet is natuurlijk RVS en chroom. Dit geeft een strakke moderne look en past letterlijk overal bij. Ook zien we steeds vaker zwarte kranen, met glans maar ook in het mat. Goud en brons is ook een kleur die steeds populairder wordt. Bekijk diverse kleuren in jouw lokale keuken winkel en kies er één die het beste bij jou past.