Kansen voor RedBull bij komende grand prix's

Kansen voor RedBull bij komende grand prix's

Het wordt razend spannend dit seizoen in de Formule 1! Max Verstappen en Lewis Hamilton maken er iedere race weer een prachtige strijd van, waarbij ze het uiterste van zichzelf vragen. Op de Formule 1 kalender van dit seizoen, staan ons nog een aantal spannende races te wachten. De verschillende circuits bieden kansen voor zowel Red Bull als voor Mercedes, Red Bull adviseur Marko weet wel wat uiteindelijk het verschil gaat maken. Wat dat verschil is? Dat lees je hieronder!

Kansen per race

Adviseur Marko van Red Bull geeft in Auto, Motor und Sport aan, dat het chassis uiteindelijk doorslaggevend zal zijn per circuit. De circuits van Mexico, Brazilië en Austin liggen Red Bull goed, volgens Marko. In het verleden was Red Bull namelijk erg succesvol op deze circuits, reden te meer dat zij zelfverzekerd zullen afreizen naar deze banen. Andersom geeft Marko hier mee aan, dat op andere banen, Mercedes wellicht juist weer in het voordeel zal zijn. Ook op dit gebied blijft het dit jaar dus stuivertje willen, wat de spanning alleen maar ten goede zal komen!

Volop strijd

Formule 1 fans over de hele wereld smullen dit seizoen van de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Iedere race kun je goed zien dat de verschillen heel klein zijn tussen deze twee topcoureurs. Dat het er soms heftig aan toegaat, was bijvoorbeeld goed te zien op de circuits van Silverstone en Imola, waarbij de twee met elkaar in botsing kwamen. De Formule 1 is er qua spanning een stuk leuker op geworden ten opzichte van de afgelopen jaren. Vooraf weet je nooit hoe een wedstrijd zal verlopen, wat het kijkgenot van de formule 1 sterk ten goede is gekomen.

Max Verstappen: wereldkampioen van de toekomst

Met Max Verstappen heeft Red Bull misschien wel de volgende wereldkampioen in zijn renstal. De afgelopen jaren komt Red Bull steeds dichterbij Mercedes, wat leidt tot steeds spannendere races. Max Verstappen is een supertalent, die onder alle omstandigheden koelbloedig blijft. Ook als het tijdens een race tegenzit, blijft hij zijn plan volgen, tot het einde van de race. Max barst niet alleen van het talent, hij heeft ook de ijzeren wil om onder alle omstandigheden door te zetten. Een topcoureur die er alles aan zal doen om zijn grote droom waar te maken; wereldkampioen worden!