Hoe zorg je voor een georganiseerd 2023?

Hoe zorg je voor een georganiseerd 2023?

Heb je het gevoel dat jouw leven niet goed georganiseerd is? Omdat je vaak afspraken vergeet, of geen overzicht hebt wat je de komende periode allemaal moet gaan doen? Dit kan ertoe leiden dat je hier stress van krijgt, omdat je hierdoor het gevoel hebt dat je het veel te druk hebt. Dit laatste hoeft overigens niet zo te zijn, maar het is wel een gevoel dat mensen hier vaak door krijgen. Als je het in 2023 anders wilt gaan aanpakken, doe je er verstandig aan om te kiezen voor een papieren agenda, hiermee ga jij zorgen voor een georganiseerd leven. Waarom een papieren agenda hiervoor kan zorgen? Dat lees je hieronder!

Goed overzicht

Het lijkt zo handig, al je afspraken noteren in je mobiele telefoon. Maar het levert je geen goed overzicht op. Met een papieren agenda, kun je op je gemak door je agenda bladeren, waarmee je op een rustige manier overzicht krijgt. Een week kun je veel beter overzien, doordat je alles in één oogopslag kunt bekijken. Als je kiest voor een agenda van een groot formaat, wordt dit overzicht letterlijk nog beter en groter. Kies jij ook voor meer overzicht?

Geen overbodige prikkels

Het nadeel van een digitaal agenda is, dat je tijdens het werken hiermee, verleid wordt om ook bijvoorbeeld nog even je mail te checken. Of misschien even te kijken of je nog berichtjes hebt gekregen via Whatsapp of Instagram. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen maar bezig bent met beheren van je agenda, maar met nog veel meer zaken. Hier krijgen mensen een onrustig gevoel van, wat niet zorgt voor rust en een goede organisatie in je leven. Een papieren agenda is er alleen maar om je planning in te beheren. Als je deze hiervoor gebruikt, zul je merken dat je veel meer structuur in je leven krijgt. Heerlijk toch?

Altijd beschikbaar

Een papieren agenda, is altijd beschikbaar. Je telefoon of tablet kan nog weleens zonder stroom komen te zitten, daar heeft dit agenda geen last van. Ook heb je geen WIFI nodig om je agenda bij te houden, zeker als je jouw agenda synchroniseert met een ander apparaat, is dit wel een vereiste. Door te werken met een papieren agenda weet je zeker dat je hier altijd over kunt beschikken. Op zoek naar een papieren agenda? Een agenda bij Penworld uitkiezen is hiervoor een prima idee. Hier vind je een ruim assortiment agenda’s waarbinnen jij zeker gaat slagen. Kies jij ook voor een papieren agenda?