Handige accessoires voor in de keuken

Handige accessoires voor in de keuken

We staan dagelijks in de keuken en hierbij is het handig om over een goed uitgeruste keuken te beschikken. Een voorbeeld van een handige accessoire voor in de keuken zijn kokendwaterkranen, zoals de Quooker kraan. Een Quooker geeft direct gekookt water, een waterkoker is dus meer niet nodig. Het water wordt op temperatuur gehouden in een unit onder je spoelbak, dus als je de kraan opendraait, is er direct kokend heet water beschikbaar. Lees verder voor meer informatie hierover en voor andere handige accessoires voor in de keuken.

Waarom kiezen voor een kokendwaterkraan?

Kokendwaterkranen werken met behulp van een elektrisch aangedreven warmwatertank. Deze tanks worden rechtstreeks aangesloten op een stopcontact en worden aangesloten op je waterleiding. Ze verwarmen het water en slaan het op in de tank. Wanneer je de kraan opendraait om het kokende water te gebruiken, kan het onmiddellijk worden geleverd. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een Quooker. Je kunt bijvoorbeeld genoeg hebben van het vullen en koken van je waterkoker elke keer dat je een warm drankje wilt. Redenen om een Quooker te gebruiken zijn onder meer:

- Thee of koffie zetten

- Hard vet verwijderen van borden en pannen

- Groenten, aardappelen en pasta koken

- Tomaten ontvellen

- Je thermosfles vullen

Ingebouwde zeeppomp

Naast de Quooker is het mogelijk om een bijpassende zeeppomp in te bouwen. Een ingebouwde zeepdispenser voor in de toonbank die past bij de kraan van je keukengootsteen geeft je keuken een goed ontworpen look, in tegenstelling tot in de winkel gekochte flessen afwasmiddel, handzeep, lotion of handdesinfecterend middel. Een geïnstalleerde zeepdispenser geeft je keuken niet alleen een schoner en netter uiterlijk, maar maakt ook ruimte op het aanrecht vrij, terwijl zeep in flessen of zelfs stuk zeep ruimte op het aanrecht in beslag neemt en er rommeliger uitziet. Ook geeft het je keuken dus niet alleen een schoner en netter uiterlijk, maar maakt ook ruimte op het aanrecht vrij, terwijl zeep in flessen of zelfs stuk zeep ruimte op het aanrecht in beslag neemt en er rommeliger uitziet.