Dit zijn de beste ultrabooks van 2021

Dit zijn de beste ultrabooks van 2021

Iedereen kent de laptop, maar wat is een Ultrabook precies? En wat zijn de verschillen met een laptop? Kort gezegd is een Ultrabook een supersnelle laptop met Intel Core Processor. In principe zijn Ultrabooks dus gewoon een laptop, maar dan veel sneller en met een langere batterijduur. De Ultrabook is niet een algemene naam, maar een handelsmerk van Intel die de term in 2011 introduceerde. Intel is bekend van de computer chips zoals Core i3, i5 en i7 processors. Laptopfabrikanten moeten aan bepaalde eisen voldoen om de naam Ultrabook te gebruiken. De naam garandeert dan ook een bepaalde kwaliteit.

In dit artikel de beste ultrabooks van 2021 op een rijtje!

1. Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Dit kan gezien worden als beste Ultrabook van 2021. Mooi gewicht, snelle prestaties en goede batterij. Dit is ondertussen de zesde generatie van een van de meest verkopende Ultrabooks op de markt. De X1 Carbon is dit keer uitgerust met een hele mooi HDR scherm. Ideaal voor productiviteit, maar ook films en series kijken. Deze Ultrabook heeft een gewicht van 1.3 kg en heeft een Intel 7 processor en 512 GB aan opslag. Werkgeheugen is 16GB, maar kan worden uitgebreid tot 32GB. Je merkt meteen waarom dit een van de beste Ultrabooks op de markt is.

2. ASUS Zenbook UX563FD

Misschien niet overall de beste, maar wel de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Je hebt voor de helft van de prijs een mooi scherm, prachtig aluminium ontwerp en krachtige batterij. Alleen het toetsenbord is iets minder gebruiksvriendelijk. ASUS heeft zoveel mogelijk op deze Ultrabook proberen te besparen om het zo goedkoop mogelijk op de markt te brengen. Het boet weinig in op batterij, design of design. Daarnaast heeft het een snelle i7 processor en 16GB werkgeheugen. Gaming en videobewerking is daarom ook makkelijk op deze Ultrabook.

3. HP15S Ultrabook.

Verwacht je veel kracht van een Ultrabook, de HP15S is daar helemaal geschikt voor. De 15 staat voor het 15 inch scherm en heeft een i7 processor met 16GB werkgeheugen. Ideaal voor Photoshop en andere bewerkingsprogramma's. Daarnaast laad je deze Ultrabook op in 1.5 uur. Ongelofelijk snel. Tel daarbij op een opslag van 1 terabyte en je kan helemaal los gaan. Deze Ultrabook heeft de nieuwste bluetooth software, 3 USB ingangen, Bang&Olufsen speakers en HDMI poort. De prijs blijft net onder de 1000 euro wat het nog enigszins betaalbaar maakt.

Dit zijn de beste ultrabooks 2021 die je niet mag missen. Snel, krachtig en voor alle toepassingen te gebruiken, dat zijn Ultrabooks.