Dit moet je weten over de Makro in Amsterdam

Dit moet je weten over de Makro in Amsterdam

De Makro in Amsterdam is een grootwarenhuis dat zich richt op zakelijke klanten, zoals horecaondernemers en groothandelsbedrijven. Deze winkel is een van de vele locaties van Makro in Nederland en biedt een breed assortiment aan producten, van voedsel en dranken tot non-food items zoals kantoormateriaal en huishoudelijke artikelen. De winkel is speciaal ontworpen voor grootverbruikers, die vaak grotere hoeveelheden van producten nodig hebben dan particulieren.

Makro openingstijden

De openingstijden van de Makro in Amsterdam zijn van maandag tot en met zaterdag van 06:00 tot 22:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Deze openingstijden zijn onderhevig aan veranderingen, dus het is verstandig om de website van Makro te raadplegen voor de meest actuele informatie. Zo kan de Makro in Amsterdam ook gebruikt worden voor de voorraad aanvullen van horeca-ondernemers of groothandelsbedrijven.

Niet iedereen kan echter winkelen bij de Makro in Amsterdam. Deze winkel is alleen toegankelijk voor zakelijke klanten met een geldige Makro pas. Particulieren zijn niet toegestaan om hier te winkelen. Dit komt omdat Makro zich richt op grootverbruikers en zakelijke klanten, die vaak grotere hoeveelheden nodig hebben dan particulieren. Hierdoor kunnen zakelijke klanten profiteren van speciale aanbiedingen en bulkkortingen die niet beschikbaar zijn voor particulieren.

Makro contact

Om een Makro pas aan te vragen, kunt u contact opnemen met Makro via hun website of telefoon. U zult dan gevraagd worden om bewijs te verstrekken van uw zakelijke activiteiten, zoals een KVK-registratie of BTW-nummer. Door deze procedure wordt er ervoor gezorgd dat alleen zakelijke klanten toegang hebben tot de winkel en dat particulieren hier niet kunnen winkelen.

De Makro in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De winkel is gelegen vlakbij station Amsterdam Sloterdijk, vanwaar u met diverse bussen en trams naar de winkel kunt reizen. Ook met de auto is de winkel goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Hierdoor is het voor zakelijke klanten eenvoudig om hun voorraden aan te vullen en hun producten te vervoeren.

Makro in Amsterdam is opgericht in 1977 als onderdeel van de Makro-keten, die begon als een groothandelsbedrijf in België in 1968. Sindsdien is Makro uitgegroeid tot een van de grootste grootwarenhuizen in Europa, met vestigingen in verschillende landen waaronder Nederland. De Makro in Amsterdam is een van de oudste vestigingen van Makro in Nederland en is sindsdien een belangrijke speler geweest in de groothandel- en horeca-industrie in Amsterdam en omgeving.

De Makro in Amsterdam biedt een breed assortiment aan producten, van voedsel en dranken tot non-food items zoals kantoormateriaal en huishoudelijke artikelen. De winkel biedt ook een assortiment van speciaal geselecteerde producten, zoals biologische en fairtrade producten, die speciaal gericht zijn op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hierdoor kan de Makro in Amsterdam ook bijdragen aan duurzamere keuzes van zakelijke klanten.

De Makro in Amsterdam biedt ook een aantal diensten aan zakelijke klanten, zoals levering op locatie en de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen in de winkel. Hierdoor kan de Makro in Amsterdam zakelijke klanten helpen bij het efficiënter beheren van hun voorraden en hun bedrijfsprocessen.

In samenvatting, de Makro in Amsterdam is een grootwarenhuis dat zich richt op zakelijke klanten, zoals horecaondernemers en groothandelsbedrijven. De winkel biedt een breed assortiment aan producten, speciale diensten en aandacht voor duurzaamheid. De winkel is alleen toegankelijk voor zakelijke klanten met een geldige Makro pas en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Oprichtingsjaar was 1977 en is een belangrijke speler in de groothandel- en horeca-industrie in Amsterdam.