De zakelijke voordelen van een tijdelijke of permanente tentstructuur

De zakelijke voordelen van een tijdelijke of permanente tentstructuur

Als bedrijf wil je altijd flexibel zijn; in je personeelskosten, variabele kosten, maar zeker ook in je huisvestingskosten. Als je omzet plotseling stijgt, zit je natuurlijk niet te wachten op extra stijgende huisvestingkosten, waardoor je uiteindelijk niets verdient aan die extra omzet. Het mooiste is om (tijdelijk) mee te kunnen groeien met pieken en dalen in je bedrijfsvoering. Een tijdelijke of permanente tentstructuur is hiervoor de ideale oplossing. Je weet dat je bedrijfsvoering geen hinder ondervindt, je houdt de kosten in de hand en bepaalt zelf hoe lang je er gebruik van maakt. Kontent Structures is een bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied van het plaatsen van tentstructuren, de ideale partner dus. Profiteer jij ook van de zakelijke voordelen van een tentstructuur?

Flexibel in de bedrijfsvoering

Een tentstructuur kun je flexibel opbouwen. Je kunt het gebruiken als opslagruimte, als ruimte om bijvoorbeeld orders in te picken of voor kantoorruimte. Als je het prettig vindt om als bedrijf flexibel te zijn om je bedrijfsruimte anders in te kunnen richten, is een tentstructuur ook ideaal. Merk je dat je meer kantoorruimte nodig hebt, ten opzichte van opslagruimte? Of wil je een deel van je bedrijfsruimte in gaan richten als showroom? Wil je een beurs gaan organiseren binnen je eigen bedrijfsruimte? Een tentstructuur bouw je gemakkelijk en snel om. Hiermee ben je altijd flexibel.

Meer omzet betekent meer winst

Meer omzet maken, betekent niet automatisch dat je als bedrijf ook meer winst maakt. Terwijl dat juist wel de bedoeling is als je extra inspanningen gaat verrichten om die piek te verwerken. Vaak gaan er veel kosten zitten in de extra huisvesting. Er wordt tijdelijk een (te) duur bedrijfspand gehuurd of er wordt naast de bestaande locatie bijgebouwd. Als in een later stadium de omzet terugzakt naar het oude niveau, gaan, als het tegenzit, de nieuwe (hogere) huisvestingskosten gewoon door. Een tentstructuur groeit juist mee met de omzet. Gaat die omhoog, huur je een tent. Gaat die weer omlaag, doe je de tent weer weg. Meer omzet betekent met een tentstructuur voor je bedrijf ook juist meer winst. Bovendien kun je een tentstructuur snel laten plaatsen en gaat het vergunningstraject veel sneller dan bij bijvoorbeeld het bouwen van een bedrijfspand. Je handelingssnelheid als bedrijf neemt hierdoor dus enorm toe, terwijl je meer gaat verdienen bij tijdelijke omzetpieken. Profiteer jij ook van de voordelen van een tentstructuur?