De perfecte loungeset voor in jouw tuin

De perfecte loungeset voor in jouw tuin

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent natuurlijk dat je lekker in de tuin wilt zitten. Loungesets voor in de tuin zijn er in allerlei diverse soorten. Wil je een loungeset vanaf waar je ook kan genieten van het diner? Of juist een loungeset die alleen dient waar die voor bedoeld is: om te loungen? Wij helpen je graag om de perfecte loungeset voor jouw tuin uit te kiezen.

Lounge dining sets

Wil je alles uit je loungeset halen wat erin zit? Dan is een lounge diningset voor in de tuin een echte aanrader. Deze sets zijn een combinatie van een klassieke tuinset en een comfortabele loungeset. Zo kun je gezellig samen dineren of spelletjes spelen aan een hoge tafel, maar kun je ook gewoon lekker relaxen. Sommige lounge dining sets zijn ook verstelbaar. Zo kan je dineren aan een hoge tafel en deze later gebruiken als lage koffietafel.

Hoekbanken

Heb je veel ruimte in de tuin? Kies dan voor een hoekbank! Hiermee creëer je het ultieme comfort, doordat je lekker languit kan liggen. Daarnaast kun je met meerdere personen op de bank zitten, wanneer je visite over de vloer hebt. Sommige hoekbanken hebben namelijk tot wel acht zitplaatsen. Hoekbanken bestaan in veel verschillende maten, kleuren en materialen.

All weather loungesets

De naam zegt het al: all weather loungesets zorgen ervoor dat je het hele jaar door in de tuin kunt zitten. Ze zijn voorzien van tuinkussens die weerbestendig zijn. Dat betekent dat het materiaal vochtwerend is en snel droogt, bijvoorbeeld dankzij een speciale coating. De kussens kunnen dus buiten blijven liggen bij slecht weer.

Loungestoelen

In plaats van een hele loungeset, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om één of twee loungestoelen aan te schaffen. Loungestoelen zijn ideaal als je een klein oppervlakte wilt voorzien van comfort. Ze passen bijvoorbeeld perfect op een balkon. Loungestoelen bestaan in alle vormen en maten. Zo heb je verstelbare stoelen of stoelen die je kunt uitschuiven waardoor je je voeten ook kunt neerleggen.

Hopelijk hebben we je een beter beeld kunnen geven van welke soorten loungesets er zoal bestaan. Waar je ook voor kiest, vdgarde heeft de perfecte loungeset voor jou!