De nieuwe manier van zakelijk reizen

De nieuwe manier van zakelijk reizen

Bent u vaak onderweg voor uw werk? Dan ervaart u dat wellicht als een enorme verspilling van kostbare tijd. Onder werktijd zit u vaak in de auto, terwijl u die tijd graag nuttiger zou willen besteden. Baalt u hiervan en wilt u graag een oplossing zodat u zelfs onderweg geen kostbare tijd meer verliest? Lees dan hieronder verder.

Het zou een oplossing kunnen zijn om niet meer fysiek naar bijvoorbeeld klanten, opdrachtgevers of andere vestigingen of bedrijven te gaan en meetings alleen nog maar online te organiseren. Op die manier zou de reistijd een heel stuk minder worden, maar dat is natuurlijk niet altijd wenselijk. Het wordt vaak als minder persoonlijk ervaren en soms wil je iets ook gewoon met eigen ogen kunnen zien in plaats van via een schermpje.

Vergaderbus

Omdat zakelijk reizen niet altijd compleet vermeden kan worden, maar men wel steeds efficiënter hun tijd wil indelen, is hier een oplossing voor bedacht. Met de wensen en behoeften van de zakelijke reiziger in gedachten worden er compleet nieuwe bussen ontworpen en ontwikkeld. In deze bussen is het mogelijk om uw reistijd samen met collega's, klanten of zakenrelaties zo optimaal mogelijk te besteden. Zo'n bus wordt ook wel een vergaderbus genoemd.

Een vergaderbus is een comfortabele bus waarin het onder andere mogelijk is om op uw laptop op tablet aan het werk te gaan dankzij een snelle internet verbinding. Bij elke zitplaats vindt u meerdere oplaadpunten en een tafeltje waarop u uw laptop, tablet, papieren of kopje koffie kwijt kunt. Maar u kunt niet alleen werken op uw laptop of tablet in de bus, door de unieke opstelling van de stoelen in een totale rondzit is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een meeting/vergadering te organiseren in deze vergaderbus. Door deze bijzondere opstelling van de stoelen kunt u contact maken met iedereen binnen de bus, maar ook met mensen buiten de bus die bijvoorbeeld nog thuis of op kantoor zijn kunt u gemakkelijk in contact komen dankzij de mogelijkheid tot het organiseren van online meetings in een vergaderbus.

Bent u onderweg omdat u een nieuw product wil presenteren aan potentiele klanten of opdrachtgevers? Ook dan bieden deze bijzondere touringcars mogelijkheden. U kunt in zo'n bus namelijk ook gemakkelijk een presentatie geven. Er zijn meerdere draadloze microfoons in de bussen aanwezig en daarnaast zijn er meerdere beeldschermen in deze bussen aanwezig waarop u een presentatie of video kunt afspelen.

Kortom, een vergaderbus is volledig inzetbaar als mobiel kantoor, alles is hierin aanwezig om uw reistijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Dit is dan ook de nieuwe manier van zakelijk reizen!