De nieuwe Formuler Z11 Pro max STB, bekijk hier de voordelen!

De nieuwe Formuler Z11 Pro max STB, bekijk hier de voordelen!

De nieuwste en momenteel beste STB is de Formuler Z11 pro max. Dit is de opvolger van de Formuler Z10 pro en is een heel stuk beter. Natuurlijk is deze set-top-box voorzien van de nieuwste software, geüpgraded in hardware en biedt talloze mogelijkheden omtrent het streamen van IPTV. Wil jij weten waarom dit de beste STB is? Lees dan verder.

De beste IPTV ontvanger

De Formuler Z11 pro max is niet voor niets de beste IPTV ontvanger van 2023. Deze STB is voorzien van nog betere hardware, software en is zelfs voorzien van een nieuwe IPTV applicatie. Mede dankzij de MyTvOnline 3 app is het apparaat eenvoudig te bedienen en heb je toegang tot veel handige functies voor het streamen van live-tv-zenders, films en series. Het biedt professionele functies en is gemakkelijk te gebruiken. De krachtige videokaart, de Mali-G57 MC1 GPU, maakt het gemakkelijk om in hoge resolutie te streamen. Bovendien heeft de IPTV ontvanger een Realtek RTD1319C CPU en 6e generatie AX connectivity, wat resulteert in snellere prestaties dan ooit tevoren. Tevens is de Formuler Z11 pro Max uitgerust met 4 GB Ram-geheugen, wat bijdraagt aan de snelheid van het apparaat. Dit maakt de Formuler Z11 Pro Max de snelste IPTV ontvanger.

Hoe kun je de STB verbinden?

Het verbinden van de STB met je TV is vrij eenvoudig. Vanzelfsprekend heb je een stroombron nodig, het apparaat heeft tenslotte stroom nodig om te werken. Daarnaast kun je het apparaat verbinden met internet via Wi-Fi of via een ethernetkabel. Tot slot moet je het apparaat verbinden met je televisie, dit kun je eenvoudig doen met de HDMI kabel (wordt meegeleverd). Dit is alles wat je hoeft te doen om het apparaat aan te sluiten, vervolgens kun jij gebruik maken van alle functies die dit apparaat je te bieden heeft.

De voordelen van de Z11 pro max

Benieuwd naar de voordelen van deze set-op-box? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje:

1. Snellere CPU

2. Krachtigere GPU

3. 4 GB RAM (DDR4)

4. MYTVONLINE3 APP

Kortom, als je de beste STB wilt van het jaar 2023 dan is de Z11 pro max zeker een goede keus. Wil je dat je apparaat je toegang geeft tot de nieuwste functies omtrent het streamen van IPTV dan heeft dit apparaat je vrijwel alles te bieden dankzij de MyTvOnline 3 app. Wil je constant in hoge resolutie streamen? Dankzij de krachtige componenten is het voor de Z11 pro max geen enkel probleem om te streamen in Ultra-HD kwaliteit. Wil jij gebruik kunnen maken van de bovenstaande mogelijkheden dan is de Z11 pro max wellicht geschikt voor jou!