Bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Bidons staan voor duurzaamheid, sportiviteit en promotie. Precies daarom kiezen veel bedrijven voor bidons om hun bedrijf te promoten. Klanten houden ervan om zaken te doen met leveranciers die duurzaam zijn en sportief. En de mogelijkheden om bidons te bedrukken zijn groot, je kunt er je bedrijf zelf mee promoten, maar bijvoorbeeld ook een nieuw product die je onder de aandacht wilt brengen. De ideale manier om je bedrijf en je producten te promoten dus!

Duurzaamheid

Een bidon kun je steeds opnieuw vullen. Geen weggooiflesjes meer dus tijdens het sporten, die schadelijk zijn voor het milieu. Klanten worden steeds kritischer naar hun leveranciers toe als het gaat om duurzaamheid. Eigenlijk kun je het jezelf als bedrijf niet meer veroorloven om op wat voor manier dan ook milieuonvriendelijk te werken. Dat geldt ook voor reclamecampagnes die ondersteund worden met fysiek materiaal. De tijd dat je dozen vol monsters op kon sturen is voorbij. Duurzame bidons die je meerdere kunt gebruiken, sluiten juist wel aan bij de duurzame gedachte.

Sportief

Als je als bedrijf kiest voor bidons bedrukken, kies je voor een actieve, energie uitstraling. Klanten zullen bidons altijd koppelen aan sportiviteit, wat ook precies de bedoeling is. Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om mee te doen aan een georganiseerd evenement, denk hierbij aan een halve marathon. Hierbij kun je als bedrijf jezelf inschrijven om met de ‘business run’ mee te doen. Als bedrijf kun je dan gezamenlijk, met medewerkers en klanten, meedoen. Uiteraard krijgt iedereen vooraf een bidon met bedrijfsnaam en logo mee voor onderweg!

Kies jouw ideale bidon

Als je bidons wilt laten bedrukken, eerst goed na welk marketingdoel je wilt bereiken met deze bidons. Lanceer je binnenkort een nieuw product en wil je hier aandacht voor vragen? Kies dan bijvoorbeeld voor een felle kleur voor de bidon, met een afbeelding en de naam van dit nieuwe product erop. Direct aandacht voor het product! Wil je in de breedte je bedrijf promoten? Dan kun je kiezen voor een bidon met een neutrale kleur met hier bijvoorbeeld alleen het logo van je bedrijf erop. Zin in een ludieke actie? Dan kun je ook kiezen voor een bidon met een gekke tekst erop, met je bedrijfslogo er subtiel onder. Wat je doel ook is, jouw ideale bidon kun je laten maken. Gaaf toch?