Wat zijn de voordelen van American Express?

Wat zijn de voordelen van American Express?

Met American Express kun je vrijwel overal ter wereld betalen. Daarnaast kun je er eenvoudig geld mee opnemen. Het is bovendien een creditcard die zeer welkom is bij bijvoorbeeld winkels en hotels. De reden ervan is eenvoudig; American Express staat voor betrouwbare en veilige betalingen. Ga je veel op reis? Dan biedt American Express veel voordelen. Iets voor jou?

Altijd verzekerd

Op reis kan er altijd iets gebeuren. Op een luchthaven kun je een tas met waardevolle spullen kwijtraken of er wordt ingebroken op je hotelkamer. In deze gevallen kan het voorkomen dat je jouw creditcard ook kwijtraakt. Bij American Express ben je altijd verzekerd bij diefstal of verlies. Wordt er geld opgenomen met jouw creditcard als deze gestolen is? Dan krijg je ook dit bedrag vergoed van American Express. Dit staat los van de bank waar er gepind is op dat moment. American Express is namelijk niet afhankelijk van banken, je krijgt je geld direct van American Express teruggestort.

Welke kaart kies jij?

Als je wilt gaan voor de goedkoopste kaart, is er de Blue Card van American Express. Dit is de reguliere kaart waar je mee kunt betalen en geld opnemen. De Green Card maakt het mogelijk om gebruik te maken van bijvoorbeeld reisverzekeringen. Met de Gold Card kun je zelfs rekenen op een doorlopende reisverzekering. Ook is er nog de Platinum Card. Een kaart die je recht geeft op vele extra’s, zoals een persoonlijke assistent en voordelen bij restaurants en hotels, overal ter wereld. Voor welke kaart ga jij?

Aanvragen is eenvoudig

American Express aanvragen kun je online prima doen. Je hebt dit zo geregeld, bovendien kun je snel beschikken over je eigen creditcard. Als je straks op reis gaat, zul je merken dat deze kaart veel mogelijkheden biedt. Je kunt overal betalen en geld opnemen, winkeliers en hotels verwelkomen je maar wat graag met deze pas. Bovendien kun je er ook je reisverzekeringen mee regelen. Raak je een keer een pas kwijt? Dan ben je hier gewoon voor verzekerd, zelfs voor het geld dat op dat moment van je rekening wordt gehaald. Dat wordt straks heerlijk comfortabel reizen met American Express!