Wat is Waldnet?

Wat is Waldnet?

Waldnet is een nieuwssite voor mensen uit Friesland. Je vind hier naast het nieuws, ook een marktplaats, agenda en waldkykjes. Waldnet heeft een team van vaste medewerkers, maar ook freelancejournalisten die via de site artikelen aanleveren. Op deze manier wordt Waldnet voorzien van nieuwe nieuwsberichten.

Waldnet

Waldnet is dus een nieuwssite voor Friesland. Maar wat is Waldnet nou eigenlijk nog meer? Op Waldnet.nl vindt je iedere dag nieuwsberichten uit o.a. de regio Drachten. Elke dag worden er een paar artikelen gepubliceerd. Dit wordt dus gedaan door een team van vaste medewerkers, maar ook door enkele freelancers.

Waldnet vraag en aanbod

Er is een vraag en aanbod te vinden op de website. Hierop kun je dus spullen te koop aanbieden. We zien op vandaag de dag dat er eigenlijk iedere paar minuten wel een nieuwe advertentie wordt toegevoegd aan de website. Het voordeel van deze vraag en aanbod is dat heel veel in de regio op te halen is. Zo weet je zeker dat niemand uit Limburg iets te koop aanbiedt.

Agenda

Er wordt op Waldnet ook een agenda bijgehouden. Iedere dag is er te zien of er verschillende activiteiten te doen zijn in Friesland. Gemiddeld zien we ongeveer drie of vier activiteiten per dag op de website.

Deze Agenda is ook erg handig voor mensen die op vakantie zijn in Friesland. Je ziet in een snel overzicht welke activiteiten er in de buurt zijn.

Wat zijn Waldkykes?

Dit is een rubriek waarin foto's van Friesland getoond worden. Soms zien we hier enkele mooie afbeeldingen van fotograven, maar ook na enkele 112 alarmeringen zien we wel eens foto's verschijnen op Waldnet.

Woningaanbod

De website biedt ook een overzicht met het actuele woningaanbod. Het voordeel hiervan is dat je per plaats kunt bekijken welk huis er te koop staat. Je selecteert in het dropdown menu gemakkelijk de woonplaats en ziet direct welke huizen er te koop staan in het desbetreffende dorp.

Games

Heb je alles gelezen en ben je helemaal up to date? Alle waldkykes bekeken? En ben je ook helemaal op de hoogte van al het woningaanbod? Dan staan er ook nog tientallen spelletjes op de website van Waldnet.nl.